Στην Τρίπολη δοκιμάζεται η ΑΕΚ (πρόγραμμα)

Η 7η «στροφή» του πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα παιχνίδια, έπειτα από τα οποία, η ΑΕΚ θα ευελπιστεί να διατηρήσει αυτό το +5 στην κορυφή και ο Ολυμπιακός να έχει ψαλιδίσει τη διαφορά μετά και την ήττα του στο πρόσφατο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» που δείχνει να μην τα παρατάει και να αποδεικνύεται τρομερά μάχιμη στα τελευταία παιχνίδια, φιλοξενείται στην Τρίπολη (20:30, Novasports1) από τον Αστέρα, λίγες μέρες μετά και το ισόπαλο 2-2 με την Αούστρια Βιέννης για το Europa League.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να κάνει απερίσπαστα τη δουλειά της, με τον Ολυμπιακό λίγες ώρες νωρίτερα να φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο «Γ.Καραϊσκάκης» (16:00, Novasports2) και να ψάχνει πάση θυσία τη νίκη στο πρώτο ματς πρωταθλήματος του Τάκη Λεμονή στη νέα επαναφορά του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Με τον ΠΑΟΚ να έχει μείνει στην ισοπαλία με την ΑΕΛ, το βράδυ του Σαββάτου, οι Πειραιώτες ξέρουν ότι μπορούν να φτάσουν στους 12 βαθμούς και εν συνεχεία να περιμένουν τόσο το αποψινό αποτέλεσμα της ΑΕΚ, όσο και το αυριανό (2/10) του Πανιωνίου που φιλοξενείται από τη Λαμία.
Ο ουραγός, Απόλλων Σμύρνης, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λιβαδειά (18:15, Novasports3) στο ντεμπούτο του Ζόραν Βούλιτς στον πάγκο, έπειτα και από την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει μόλις δύο βαθμούς έπειτα από πέντε παιχνίδια τη φετινή σεζόν και θέλει να πιστεύει πως η αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία θα φέρει και άνεμο γενικότερης αλλαγής. Στους 7 πόντους οι Βοιωτοί, στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, μόλις μια νίκη φέτος, αλλά παραμένουν αήττητοι.
Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ξάνθη (18:15, Novasports2), με τους νησιώτες να έχουν έναν βαθμό λιγότερο από τους Ακρίτες αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά να έχουν τις απουσίες των Σοϊλέδη, Ιωάννου και Βάργκας για το σημερινό ματς. Έπειτα από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στις αρχές Σεπτέμβρη, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έχει πάρει μόλις δύο πόντους από τα τελευταία τρία ματς.
Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστική της SuperLeague:
Κυριακή 1/10
Ολυμπιακός – Ατρόμητος (16:00)
Κέρκυρα – Ξάνθη (18:15)
Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης (18:15)
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (20:30)
Δευτέρα 2/10
Λαμία – Πανιώνιος (19:30)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις