Με τον κόσμο στο πλευρό της για τη ΝΙΚΗ με Ρήγα (pregame)

Πανέτοιμη να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος είναι η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τον Ρήγα Φεραίο. Το συγκρότημα των Μπούις – Ξηροφώτου θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» κερδίζοντας το αξιόμαχο σύνολο του Βελεστίνου, στο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00, στο ανακαινισμένο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι Βολιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο, που ανυπομονεί να δει την ομάδα του στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, στο οποίο η Νίκη Βόλου έχει υψηλές βλέψεις. Και πως μπορεί να μην έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όταν οι κυανόλευκοι εμφανίζονται βελτιωμένοι σε όλες τις γραμμές τους, ενώ ειδικά η μεσοεπιθετική γραμμή δείχνει ως μία από τις καλύτερες της Γ’ Εθνικής. Μπάιριτς, Ιορδανίδης, Γιάκοβλεφ και Τζιώρας αναμένεται να κάνουν δύσκολη τη ζωή των αντίπαλων αμυντικών, προσφέροντας παράλληλα και ποδοσφαιρικό θέαμα.

782-100-mavros

Στο αγωνιστικό μέρος, το τεχνικό δίδυμο της Νίκης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Σεραφείμ Μωυσίδη που έλαβε κανονικά μέρος στις τελευταίες δύο προπονήσεις κι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των προπονητών του. Ο Καρτσαμπάς κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά και της αναγκαίας χημείας σε μία καίρια θέση, όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο Σούσκιν θα είναι στη διάθεση των προπονητών του στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της Νίκης με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς γραφειοκρατικά προβλήματα καθυστερούν την έκδοση του δελτίου του.

Διαιτητές

Το διαιτητικό τρίο που όρισε η ΕΠΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι προκάλεσε ανεπίσημες αντιδράσεις και από τις δύο ομάδες καθώς ο άρχων της αναμέτρησης προέρχεται από την ΕΠΣΘ. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Θεοχάρης με βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη (ΕΠΣ Λάρισας) και Αλέξανδρο Αναστασίου (ΕΠΣΘ). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Χαρίλαος Ντζάθας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

panoigyroi-782-267

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις