Ψυχρολουσία για Διγενή Νεοχωρίου

Ψυχρολουσία για το Διγενή Νεοχωρίου που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ηττήθηκε στο Μπάμπης Παπαχατζής από τον Αμβρυσσέα Διστόμου με 0-1

Το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου ήθελε τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί, αλλά οι παίκτες του Διγενή δεν κατάφεραν να πιάσουν την απαιτούμενη απόδοση για να έρθουν οι τρεις βαθμοί.

Πιο ουσιαστικοί οι φιλοξενούμενοι σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές, εκμεταλλεύτηκαν μία από αυτές και έφτασαν στη νίκη στο 53′ με κεφαλιά ψαράκι του Κωστούλα.

Στο πρώτο μέρος ο Διγενής απείλησε στο 10′ με ωραίο σουτ του Σκόνδρα να φεύγει λίγο έξω, ενώ στο 25′ το Δίστομο έχασε απίστευτη ευκαιρία με το Σούκια εξ’επαφής και σε κενή εστία να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

Αφού δέχτηκε το γκολ το Νεοχώρι δεν κατάφερε να αντιδράσει, παρά μόνο με ένα καλό σουτ του Σκόνδρα στο 90′ που έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ντεάκεφ.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές, ανάμεσα στους οποίους και 50 από το Δίστομο.

Οι συνθέσεις

Διγενής Νεοχωρίου: Σταμέλος, Γκαγκαστάθης (89΄Νταής), Σαρακατσάνος, Μακρής , Γούτσιος, Νασιακόπουλος, Μπασιάκας (61΄Αμπαδιωτάκης), Σκόνδρας, Γιαννούλας, Τσικρικάς, Κολοβός (67΄Κατσαμάγκας)

Αμβρυσσέας Διστόμου: Ντεάκεφ, Μαργαρίτης, Καραγιάννης, Μεταλλινός, Στούμπος, Βαγγελή (73΄Μπότσης), Βλάχος, Χύσι, Κωστούλας (91΄Σχίζας), Σούκιας (70΄Μπαλτάς), Ντος Σάντος.

trikalascore.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις