Πρεμιέρα με το αριστερό και παράπονα για Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων δέχθηκε την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας με σκορ 1 – 0 στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν πολλά και ποικίλα παράπονα από το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης.

Ο Αχιλλέας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2′ έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Λόλας έκανε την προβολή με τον Πανταζή να διώχνει εντυπωσιακά η μπάλα στρώθηκε στον Μανιώτη με το πλασέ του τελευταίου να περνάει μόλις άουτ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του κ. Τριανταφυλλόπουλου είχαν τον απόλυτο έλεγχο και απείλησαν με κάποια σουτ των Βούλγαρη και Λόλα τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.

Στο 30′ έλαβε χώρα η πρώτη φάση η οποία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών όταν ο Νεμπεγλέρας έκανε όμορφη πάσα ο Βούλγαρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ σκόραρε με πλασέ όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον μεσοεπιθετικό του Αχιλλέα να φαίνεται ότι καλύπτεται όταν δέχεται την πάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 58′ με σκόρερ τον Τσόφλιο ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Κουτσουκέρα.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας προσπάθησε να πιέσει ώστε να πετύχει άμεσα την ισοφάριση και ο Οπούντιος βρήκε χώρους στην αντεπίθεση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 65′ όταν το πλασέ του Κολλά σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσουκέρα.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και στο 75′ το σουτ του Συράκου από τα όρια της περιοχής κατέληξε στον Πανταζή.

Η δεύτερη φάση που κάνει τους ανθρώπους του Αχιλλέα να διαμαρτύρονται έλαβε χώρα στο 85′ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα αρχικά ο Μανιώτης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά οι αμυντικοί του Μαρτίνου έδιωξαν πάνω στην γραμμή η μπάλα κατέληξε στον Τλούπα αυτός έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυνόμενου όμως ο κ. Ψυχούλας έδειξε «παίζεται» θεωρώντας ακούσια την παράβαση.

Μάλιστα στο 90′ οι Μυρμιδόνες μείνανε και με παίκτη λιγότερο ελέω αποβολής του Βούλγαρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και τον δεδομένο εκνευρισμό οι παίκτες του Αχιλλέα «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 92′ όταν ο Καραγκούνης εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» από τα όρια της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων ενώ εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στον Νεμπεγλέρα αυτός επιχείρησε το δυνατό σουτ η μπάλα όμως κατέληξε μόλις άουτ και το 1-0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί την αντίστοιχη ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου για την φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Ζάχαρης, Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Αδαμίδης, Αγγελόπουλος, Τομόρι, Νούλας (75′ Παπανικολάου), Κολλάς (91′ Ευθυμίου), Τσόφλιος (81′ Μπράφος), Πρέντη (68′ Χρυσαφόπουλος)

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Οικονόμου, Καραμπούζης (62′ Κούπλας), Μάρκου (62′ Καραγκούνης), Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Κόλα (71′ Κατσανάκης), Λόλας, Βούλγαρης, Συράκος

ifarsala.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις