«Κι εμένα έφτυσε ο Κούγιας»

Το περιστατικό με το φτύσιμο του Αλέξη Κούγια στον Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ, ξύπνησε μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος. Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Πέτρος Δημητρίου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και θυμήθηκε ανάλογη φάση με τον γνωστό ποινικολόγο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η κόντρα ξεκίνησε από παλιά όταν εγώ ήμουν στην Ηλιούπολη προπονητής κι αυτός στην Παναχαϊκή. Από τότε σε όποια ομάδα πήγαινα και αντιμετωπίζαμε τον Κούγια οι εφημερίδες έγραφαν «το παιχνίδι Δημητρίου – Κούγιας». Είχε μείνει στην ιστορία αυτή η κόντρα. Ήταν ένα παιχνίδι στην Πάτρα, ο διαιτητής τον απέβαλε και περνώντας μπροστά μου με έφτυσε. Κι εγώ γύρισα μετά και τον χτύπησα.
Μετά από κάποια χρόνια βρεθήκαμε σε ένα καφέ και τα ψιλοβρήκαμε. Είναι παρορμητικός τύπος και μέσα στο γήπεδο τρελαίνεται. Χάνει τον έλεγχο, παρεκτρέπεται. Τότε με είχε φτύσει και τον χτύπησα και το απόσπασμα στο Youtube είχε γυρίσει όλο τον κόσμο. Όταν βρισκόμαστε έξω μιλάμε με τα καλύτερα λόγια. Ασφαλώς είναι καταδικαστέα όλα αυτά. Δεν ξέρω τι μπορεί να νιώθει κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο.
Θυμήθηκα τα δικά μου όταν είδα όσα έγιναν στη Λάρισα. Είμαστε όλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και δεν πρέπει να ξεφεύγουμε. Κι εγώ έχω ξεφύγει στο παρελθόν, όμως, ζήτησα συγγνώμη. Πρέπει να υπάρχει μια αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα. Εμείς τα έχουμε βρει με τον άνθρωπο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις