Μπρισίμης (Διγενής Νεοχωρίου): «Ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι»

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον πάγκο του Διγενή Νεοχωρίου μετά την ήττα στην πρεμιέρα καθώς την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Βαγγέλης Μπρισίμης. Ο κ. Μπρισίμης που έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες όπως οι Παντριαδικός, Ολυμπιακός Χαλκίδας, ΑΠΚΟ Δροσιάς, ΑΟ Λουκησσίων, Νηλέας Νεοχωρίου, ΑΟ Πισσώνας και ΑΕ Χαλκίδας μίλησε στην «ΕΡΕΥΝΑ».

Τι γνωρίζεται για τη νέα σας ομάδα;

Καταρχάς παρακολούθησα πέρυσι τον Διγενή καθώς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατακτώντας δίκαια το πρωτάθλημα και την άνοδο. Έχω μια εικόνα για το υπάρχον έμψυχο υλικό και πιστεύω με δύο-τρεις προσθήκες θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Μάλιστα έτυχε να παρακολουθήσω και το πρόσφατο παιχνίδι με το Δίστομο και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Το γεγονός ότι υποβιβάζονται 6 ομάδες σας προβληματίζει;

«Αποτελεί ντεσαβαντάζ για τις πρωταθλήτριες ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ή έλλειψη εμπειρίας και οι παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες. Από την άλλη αποτελεί και πρόκληση για όλους εμάς στο Νεοχώρι που καλούμαστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς σεβόμενοι κάθε αντίπαλο και με το απαιτούμενο πάθος να κοντράρουμε ακόμη και τους ιστορικούς αντιπάλους της κατηγορίας».

Με βάση τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής ποια είναι η 1η εικόνα;

«Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι όλα τα ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Τα φαβορί θα πρέπει να το δείξουν και στο γήπεδο. Πιο εμπεριστατωμένη άποψη θα υπάρξει μετά από μια σειρά αγώνων και θα διαμορφωθεί και μια καλύτερη εικόνα. Το γεγονός ότι υποβιβάζονται 6 ομάδες αποτελεί κίνητρο για όλους καθώς δεν μπορείς να επαναπαυτείς. Ακόμη και ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα αν απογοητευτούν μπορούν να χάσουν την κατηγορία. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά, διάθεση υπάρχει και θα κριθούμε από το τελικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις