Ολυμπιακός Β.: Να δείξουμε σε όλους τη δυναμική της ομάδας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, τα οποία θα κοστίζουν 10 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για τις γυναίκες και τα παιδιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας, αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στις 16.00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Διγενή Νεοχωρίου, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η ήττα της περασμένης Κυριακής αποτελεί, πλέον, παρελθόν και όλοι θα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα.
Αυτή την Κυριακή παίζουμε στην έδρα μας και είναι η ώρα να δείξουμε σε όλους το μέγεθος και τη δυναμική της ομάδας. Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι καταλυτικής σημασίας.
Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας! Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου: Συγκεκριμένα:
-Γενική είσοδος: 10€
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 15€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Παράλληλα με την έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας στο εκδοτήριο του Σταδίου.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.30.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις