Διεθνές φιλικό με Μοράβα σήμερα για Ολυμπιακό Βόλου

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ αργεί ακόμη να αρχίσει (το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου), με τις ομάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους μέσω των αγώνων του Κυπέλλου και φιλικών. Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.30 στο κλειστό του ΕΑΚ την Μοράβα, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας του σερβικού πρωταθλήματος.

Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την συγκεκριμένη ομάδα, καθώς την Κυριακή 8/10 θα διεξαχθεί το δεύτερο ματς, πάλι στο κλειστό του ΕΑΚ.
Ο Γιώργος Βλιώρας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Στο σημερινό παιχνίδι θα παίξει και ο Αλέξανδρος Λουλούδης, ο οποίος ως γνωστόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό για ένα ακόμη χρόνο, ως δανεικός από την Ανάληψη.
Θυμίζουμε, πως αύριο Σάββατο 7/10 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» το B.C. Αγριάς για το Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ.
Στους φιλικούς αγώνες θα υπάρχει είσοδος 3 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις