Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Ζιώγας ενόψει Διγενή

προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, με τον Στέφανο Βαρούχα να μην μπορεί να λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Θυμίζουμε, πως ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» χτύπησε στο πρόσωπο στον αγώνα με το Βελούχι και του τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα στο φρύδι. Πολύ δύσκολα ο Βαρούχας θα προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αποστολής.
Στον Ολυμπιακό περιμένουν να εκδοθεί από την ΕΠΟ το δελτίο του Φώτη Καραγκιολίδη, έτσι ώστε ο έμπειρος τερματοφύλακας να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Παραμένει άγνωστο αν θα πάρει άδεια ο στρατευμένος Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος πάντως δεν προπονείται με την ομάδα και την περασμένη Κυριακή με το Βελούχι έπαιζε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι είχε να προπονηθεί με τον Ολυμπιακό 20 μέρες.
Ο Μιχάλης Ζιώγας προσανατολίζεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ωστόσο, αυτό θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ, καθώς ο Λαρισαίος τεχνικός θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στον αγώνα με τον Διγενή.
Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Καράμπελας, Μέμος, οι οποίοι αγωνίστηκαν, ως αλλαγή, στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Βελούχι.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή του αγώνα με τον Διγενή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις