Κούγιας: «Να δούμε ποιος θα νικήσει»

Στο AEL RADIO μίλησε ο Αλέξης Κούγιας όπου απάντησε για το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά του προσώπου του καθώς και την κρούση που δέχθηκε από τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας στο AEL RADIO:

«Εγώ από εδώ και πέρα για οποιονδήποτε αφήνει υπονοούμενο θα τα πούμε στα δικαστήρια. Εμφανίστηκε κάποιος (Πλεξίδας) μου έκανε εντύπωση είχε εμφανιστεί πριν μία βδομάδα και μου ζητούσε το 50%, του είπα άσε θα το συζητήσουμε. Δεν είχε πρόβλημα οικονομικό, μου είπε σε παρακαλώ πολύ μπορούμε να το πούμε μετά την Τετάρτη. Εμφανίστηκε Τετάρτη και μου λέει δεν καταλαβαίνεις ότι ουσιαστικά σε έχουν διώξει και μου λέει να σου δώσω τα μισά λεπτά.

Όχι απλώς δεν πουλάω μια μετοχή, αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι ο άνθρωπος που ποτέ στη ζωή του, λειτούργησε υπό πίεση. Σας το λέω ευθέως. Το ραδιόφωνο μας θα το γιγαντώσουμε από εδώ και πέρα. Και από εδώ και πέρα να δούμε ποιος θα νικήσει… Αυτός που είναι ο τίμιος ο καθαρός, που βγαίνει με το όνομα του και τα λέει ευθέως ή οι κουκουλοφόροι ή οι ανύπαρκτοι ή αυτοί που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τίποτα στη ζωή τους.

Ούτε οικογένεια να κάνουν, είκοσι χρόνια αρραβωνιασμένος ο ένας ή από την άλλη πλευρά έχουν διαλυμένες οικογένειες. Ο νοικοκύρης, ο τίμιος άνθρωπος ο πραγματικά αγνός οπαδός της ΑΕΛ, αυτός που ξυπνάει από το πρωί για να πάει στη δουλειά του, βγαίνει με το όνομα και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Παίρνει αγκαλιά τα παιδιά του και πηγαίνει στο γήπεδο. Οι άνθρωποι που δεν έχουν ηθική, που δεν έχουν πετύχει τίποτα στη ζωή τους, που ζηλεύουν τους ανθρώπους που έχουν αρχή και τέλος. Δεν χρησιμοποιούν τα ψευδώνυμα στο διαδίκτυο, ούτε φτιάχνουν με αλλοιωμένες φωνές βίντεο.

Και από την άλλη πλευρά οι τίμιοι δημοσιογράφοι όταν βλέπουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, έγινε μία με αυτόν τον αριθμό συγκέντρωση, ακούστηκαν εμετικά συνθήματα, διαβάστηκε με αλλοιωμένη φωνή ένα διάγγελμα και ακολούθως οι άνθρωποι αυτοί διαλύθηκαν. Είχαν κάνει την συγκέντρωση τους σε ώρα που είναι όλη η Λάρισα έξω και συγχρόνως μέσα στο σκοτάδι είχαν κρυφτεί στα δέντρα από κάτω και προσπαθούσαν αραιωμένοι και αφού είχαν πάρει μαζί τους γιαγιάδες, τη θεία τους, την ξαδέρφη τους για να δείξουν ότι υπάρχει ένας όγκος. Να δημιουργήσουν μια εντύπωση. Έκαναν λοιπόν την εντύπωση που έκαναν. Αυτήν την εντύπωση εγώ την γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Ευθέως.

Από την άλλη να γράφει κάνανε μια συγκέντρωση εις βάρος αυτού που πήρε μια διαλυμένη ΠΑΕ, τη ζωντάνεψε, της έδωσε υπόσταση, την ανέβασε κατηγορίες, την εξυγίανε οικονομικά, πληρώνει τα χρέη των προηγούμενων, της έχει δώσει φωνή στην Ελλάδα, είναι ανεξάρτητη, δεν παίρνει δανεικούς, έχει ένα προπονητικό κέντρο που έχει γίνει ακόμα καλύτερο, φέρνει πούλμαν, φτιάχνει ακαδημίες, αν έλεγε κάτι τέτοιο η εφημερίδα “Ελευθερία”, θα ήμουνα εντάξει.

Όμως όταν βλέπω και λέει ότι ογκώδης συγκέντρωση και συγχρόνως παρομοιάζει την συγκέντρωση με την επανάσταση των οπαδών της ΑΕΛ, όταν πήγαν να της κλέψουν το πρωτάθλημα και ανέφερε και τους χρόνους της επανάστασης και ταυτίζει αυτούς τους κουκουλοφόρους, αυτά τα παιδάκια, με αυτούς τους αγνούς ανθρώπους που κατέβηκαν και κόψανε την Ελλάδα στη μέση καταλαβαίνετε ότι ένας άνθρωπος σαν και εμένα που έχει και λογική και δύναμη στη ζωή του δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να καμφθεί. Από εκεί και πέρα, μέρα με τη μέρα εμείς θα δείχνουμε το σωστό.

Το καλοκαίρι θα δούμε τη θέση που θα βγούμε πόσα διαρκείας θα έχουμε. Κανείς δεν αναφέρει ότι η ΑΕΛ δεν έχει χάσει δίκη από τότε που ήρθα στη Λάρισα, κανείς δεν αναφέρει ότι δεν έπαιρνε η ΑΕΛ η αδειοδότηση από την εποχή του Πηλαδάκη και με τις ενέργειες του γραφείου μου η ΑΕΛ πήρε αδειοδότηση. Κανείς δεν αναφέρει ότι δεν έχουμε προσφυγές. Από εδώ και πέρα ο καθένας θα λέει τη στραβό έχει ο άλλος και θα δούμε στο τέλος ποιος έχει στραβά εγώ οι συνεργάτες μου, ή αυτοί οι άνθρωποι που δεν μπορούν να γεμίσουν λεωφορείο στα παιχνίδια του μπάσκετ και το μόνο που κάνουν ακαδημίες να μαζεύουν λεφτά.

Η ΑΕΛ θα δυναμώσει, αλλά δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Μέσα σε 14 ομάδες έχουμε κάνει μια ομάδα Super League. Αν ο προπονητής είναι τρελός εκεί πρέπει να τον αλλάζεις. Άμα βγάζει πέντε βασικούς και βάζει πέντε παιδάκια μέσα και πας στο Πανιώνιο και διασύρεσαι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον αλλάξεις. Διοργανωτές δεν υπήρχαν στην συγκέντρωση από το διαδίκτυο ξεκίνησε και υπήρχε αλλοιωμένη φωνή.

Είναι συνταγματικό δικαίωμα οι συγκεντρώσεις, δεν μπορώ εγώ να τις απαγορεύσω. Αυτό που είδα, σαν φωτογραφίες, με τα πρόσωπα που είδα, δεν με αγγίζει καθόλου και σας το λέω ευθέως. Αν ήταν σχέδιο να γίνει αυτό για να έρθει κάποιος νομίζοντας ότι θα πάρει το 50% για ένα κομμάτι ψωμί, σας λέω δε με νοιάζει και δε θέλω να πουλήσω και δε θέλω και συνεταίρους μου. Είναι ξεκάθαρα πράγματα. Από εδώ και πέρα πάμε με καθαρό τρόπο και πάμε να μετρηθούμε. Γιγαντώνετε και το ραδιόφωνο μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις