Γ. Θέος: Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για άνοδο

Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και κοιτάει την άνοδο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Βόλου μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο νεαρός επιθετικός των «ερυθρολεύκων» και σκόρερ στο χθεσινό ντέρμπι με την Λαμία, Γιώργος Θέος. Ο 23χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με…

…την Λαμία, ενώ ανέφερε πως στόχος είναι μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λιγκ.
Ο Γιώργος Θέος επίσης σχολίασε τις αλλαγές που έχει φέρει στην τακτική η έλευση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της ομάδας του Βόλου, καθώς επίσης και τους προσωπικούς του στόχους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν ο Ολυμπιακός Βόλου είναι καλύτερη ομάδα από την Λαμία:
«Αυτό φάνηκε εντός του αγωνιστικού χώρου μετά το παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν απειληθήκαμε καθόλου και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους μας».
Για το πώς βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας του:
«Ήμασταν μία καινούρια ομάδα. Είχαμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Θέλει χρόνο μια ομάδα να αποδώσει αυτά που μπορεί. Μετά την έλευση του κ. Ελευθερόπουλου και του κ. Βενετίδη στο τεχνικό τιμ η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις πάνω σε καινούργια τακτικά πράγματα τα οποία δεν τα είχαμε δει ξανά μέχρι τώρα».
Για το αν είναι εφικτή η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ:
«Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ξεκινάει με στόχο να μπει στα πλέι οφ, αυτό είναι δεδομένο. Θα μπούμε στα πλέι οφ και θα εξαντλήσουμε όλες μας τις πιθανότητες, ώστε να κατακτήσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ έχουν το αβαντάζ, όμως στα πλέι οφ αλλάζουν πολλά. Το έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν».
Για την στήριξη του κόσμου:
«Δεν είχαμε γενικά την καλύτερη δυνατή προσέλευση γιατί είχαμε απογοητεύσει τον κόσμο με τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε κάνει. Όμως, όταν ένας ποδοσφαιριστής μπαίνει σε ένα ντέρμπι με κόσμο τότε δίνει τα πάντα για να τους δώσει χαρά».
Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Όπως κάθε παιδί 23 ετών, έτσι κι εγώ θέλω να παίξω στην Σούπερ Λίγκα. Όνειρο μου είναι πρώτα να υλοποιήσει τους στόχους της η ομάδα μου και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Είτε στον Ολυμπιακό βόλου, είτε στον Λεβαδειακό θα προσπαθήσω να καθιερωθώ και να παίξω στην μεγάλη κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις