Α’ ΕΠΣΘ: Στο Σέσκλο δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Πρωτεσίλαος

Σ’ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια, η Ακρόπολη υποδέχεται σήμερα Σάββατο 7/10 στις 16.00 τον Πρωτεσίλαο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων ότι στη φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησαν με νέο προπονητή στον πάγκο τους, ενώ παραμένουν αήττητες, με

τον Πρωτεσίλαο να έχει δύο σερί νίκες και να είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ.
Όσον αφορά το ξεκίνημα για την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή ήταν θετικό, καθώς στην έδρα της κατάφερε να κερδίσει τον Σαρακηνό σ’ ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη, επικρατώντας στις καθυστερήσεις με 2-1.
Τη 2η αγωνιστική έφτασε πολύ κοντά να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, εκτός έδρας επί της Αγίας Παρασκευής αυτή τη φορά, έχοντας συνολικά δύο δοκάρια και χάνοντας κλασικότατες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που ολοκληρώθηκε ωστόσο με σκορ 1-1.
Από την άλλη πλευρά ο Θανάσης Μπίλης, που και αυτός ανέλαβε φέτος προπονητής του Πρωτεσιλάου, στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει καταφέρει σημαντικές νίκες και τις δύο στην έδρα του, αρχικά επί της Αγίας Παρασκευής με 4-0 και στη συνέχεια επί του Ηρακλή με 3-2, κάνοντας πλήρη ανατροπή στο σκορ καθώς είχε βρεθεί να χάνει 0-2. Πλέον για την ομάδα του Πτελεού ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και μακριά από την έδρα της.
Οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους κι απομένει να δούμε αν κάποιος από τους δύο θα κάνει την πρώτη του ήττα ή θα συνεχίσουν το σερί τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις