Με υψηλές βλέψεις ξεκινά ο Εθνικός

Στοχεύοντας πολύ ψηλά ο Εθνικός, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Με νέα διοίκηση, ενισχυμένο ρόστερ και με πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας λυμένα, ο Τέλης Καϊμπαλίδης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για το νέο πρωτάθλημα, θέτοντας

από την πρώτη μέρα τις βάσεις για μία αξιόλογη πορεία. Όλοι στο ιστορικό σωματείο ευελπιστούν πώς θα καταφέρει στο τέλος της χρονιάς να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.
Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα του Εθνικού, οι οποίοι έχουν συνυπολογίσει και το γιορταστικό κλίμα που αναμένεται να υπάρχει στο γήπεδο της Αργαλαστής, καθώς για τον τοπικό Κένταυρο Νοτίου Πηλίου το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία, μια θα είναι το πρώτο που θα δώσει στο νέο συνθετικό τάπητα.
Πάντως, όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας, ο Εθνικός προπονούνταν στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, όπου επίσης διαθέτει συνθετικό τάπητα και ως εκ τούτου οι ποδοσφαιριστές του θα είναι εξοικειωμένοι.
Η εικόνα του Εθνικού στα φιλικά παιχνίδια ήταν πολύ καλή και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού καλούνται να βγάλουν στο γήπεδο όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, απέναντι σε μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις