Με την αγαπημένη του… “εξάρα”, επικράτησε ο Μαγνησιακός του Πηλέα

Έχοντας εντυπωσιακή απόδοση, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, ο Μαγνησιακός επικράτησε με 6-0 του Πηλέα, σκοράροντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τέσσερα στο δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου σε κάποια διαστήματα είχε καταιγιστικό ρυθμό, έκανε κλασικές ευκαιρίες να πετύχει ακόμη μεγαλύτερο σκορ, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν τρία δοκάρια, με τα δύο από αυτά στην ίδια φάση…

Για την επιθετική ταυτότητα που θέλει να έχει η ομάδα του, πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύουν καθημερινά μίλησε ο Βασίλης Πανόπουλος.
Από την άλλη πλευρά ο Στέργιος Σιαμέτης έκανε λόγο για βασικές απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω κόκκινων καρτών ή τραυματισμών που δεν δίνουν την δυνατότητα στην ομάδα του Πηλέα να δείξει το καλό της πρόσωπο και να αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Επιπλέον επισήμανε την έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά και προσπάθειας, καθώς από ένα σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό κι έδειχναν να παράτησαν το παιχνίδι.
Το 1-0 έκανε ο Θεοδωρόπουλος στο 39′ με σουτ, μετά από σέντρα ακριβείας του Βασιλείου που τον έφερε μόνο, στην απέναντι πλευρά της μεγάλης περιοχής.
το 2-0 έκανε ο Τσένα στο 41′, μετά από κάθετη μπαλιά του Θεοδωρόπουλου, κι ο σκόρερ αφού πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, με πολύ ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Δυο γρήγορα γκολ ακολούθησαν με την έναρξη του β ημιχρόνου με τους Κοντοβά και Δεμίρη (47΄ και 48′ αντίστοιχα) για να κλείσει το σκορ με γκολ πέτυχε στο 53′, ο Οικονόμου και στο 71΄ ο Βασιλείου.
Συγκεκριμένα, στο 47′ έγινε το 3-0 όταν ο ο Χατζητρακόσιας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά στην καρδιά της περιοχής του Πηλέα, εκεί υπήρξε αδράνεια από τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή τους, με τον Κοντοβά να γίνεται κάτοχος της και με δυνατό διαγώνιο σουτ, να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Το 4-0 έγινε με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια του Δεμίρη, που “άδειασε” δύο αντιπάλους του και πλάσαρε εξαιρετικά, αξιοποιώντας κάθετη μπαλιά του Τσένα,.
Στο 53′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-0, όταν ο Οικονόμου δέχτηκε πάσα από τον Τσιάνο και πλάσαρε με εξαιρετικό τρόπο πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σε μία φάση που έμοιαζε πολύ με το δεύτερο γκολ που σημειώθηκε για την ομάδα του Μαγνησιακού, γεγονός που υποδηλώνει ότι μερικά πράγματα δουλεύονται στην προπόνηση και βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα.
Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 71′ από τον Βασιλείου, από κόρνερ που εκτέλεσε ο Προβιάς στέλνοντας την μπάλα “συστημένη” στον σκόρερ, ο οποίος βρέθηκε μόνος του και με εξαιρετική διαγώνια κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, σημάδεψε το αριστερό “παραθυράκι” του γκολκίπερ Πρωτούλη.
Στο 73′ εντυπωσιακό σουτ του Τσιάνου έξω από την περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Στο 76′ έχουμε μία εντυπωσιακή φάση όταν από δεξιά ο Δεμίρης έκανε σέντρα σουτ, η μπάλα βρήκε στην πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού, επέστρεψε στην μικρή περιοχή του Πηλέα, εκεί ο Θεοδωρόπουλος που ερχόταν με φόρα έκανε νέα κεφαλιά που έστειλε και πάλι την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια αυτή έσκασε κάτω χωρίς να περάσει τη γραμμή τέρματος και με νέα κεφαλιά ο Μυλωνάς αυτή τη φορά, την έστειλε ελάχιστα άουτ, στην πιο εντυπωσιακή φάση του παιχνιδιού.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Οικονόμου, Τσένα ( 64′ Μυλωνάς), Κοντοβάς, Προβιάς, Μάιπας, Βασιλείου, Τσιάνος (81′ Αντωνόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Δεμίρης (81′ Δοδοντσίδης), Χατζητρακόσιας (72′ Βατίστας)
ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Χιούσι, Καζάκης (54′ Μπαντής), Φώτου, Αλβανόπουλος, Παπαπορφυρίου (52′ Τσακμακάς), Καμπέρης, Βαΐτσης, Δημόπουλος, Θάνος, Τσελεπίδης (60′ Αναστασόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις