Ιστορικό παιχνίδι για Γ.Σ. Αλμυρού με Οπούντιο (pregame)

Ιστορικής σημασίας είναι για τον Γ.Σ. Αλμυρού η σημερινή (8/10, 16.00) εντός έδρας συνάντηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Στην 1η αγωνιστική οι «κυανόλευκοι» είχαν ρεπό, οπότε αυτό το παιχνίδι είναι το παρθενικό τους στην κατηγορία.

Θεωρητικά είναι το φαβορί, αλλά ο προπονητής τους Λάκης Μπακάλης εφιστά την προσοχή στους ποδοσφαιριστές.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού παρουσιάζεται ενισχυμένος φέτος, ενώ στο σημερινό ματς θα έχει «όπλο» και την έδρα, καθώς οι φίλαθλοι του Αλμυρού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» και να συμπαρασταθούν στην ομάδα.
Ο Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κώστα Κρανά και Σάββα Φαράντου, καθώς και του στρατευμένου Χρήστου Χολέβα.
Διαθέσιμοι είναι 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Δημουλάς, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας, Κώστας Φλίγκος.
Ο κ. Ευστράτιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα διευθύνει το παρθενικό παιχνίδι του Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Νατσιόπουλος και Νικόλαος Τσιότσος επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

«Ένα υπέροχο ταξίδι αρχίζει»
Ανακοίνωση-κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό του Αλμυρού εξέδωσε η διοίκηση του Γυμναστικού. Το κείμενο είναι το εξής: «Ένα υπέροχο ταξίδι αρχίζει… Το πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής δίνει η ομάδα μας, την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, στις 16.00, υποδεχόμενη τον Οπούντιο Μαρτίνου.
Σ’ αυτή την πρεμιέρα δεν μπορεί να λείψει κανείς. Όλοι μαζί, παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και φίλαθλοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ο ιστορικός σύλλογός μας, αρχίζει το ταξίδι του, με συνεπιβάτες, τους φιλάθλους της περιοχής μας. Οι Κυριακές μας αποκτούν γαλανόλευκο χρώμα, με τον ΓΣΑ. Σας καλούμε όλους στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», για να δυναμώσουμε την προσπάθεια και να ωθήσουμε τους παίκτες στη νίκη. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις