Για το πρώτο “τρίποντο” με Διγενή ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι δίνει σήμερα Κυριακή στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Βελούχι στο Καρπενήσι.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Μιχάλη Ζιώγα να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέφανου Βαρούχα, ο οποίος είναι τραυματίας (του έχουν τοποθετηθεί τέσσερα ράμματα στο φρύδι στο ματς με το Βελούχι). Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι, πως το δελτίο του Φώτη Καραγκιολίδη είναι έτοιμο και ο έμπειρος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία στο σημερινό παιχνίδι.
Ο Μιχάλης Ζιώγας όλη την εβδομάδα φρόντισε να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που θα έρθει στο Πανθεσσαλικό να παίξει με διπλή ζώνη άμυνας και με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς.
Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια να επιβάλουν πλήρως τον ρυθμό τους. Επίσης, θα πρέπει να ξεπεράσουν και το ψυχολογικό βάρος από την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από το Βελούχι.
Βάσει των τελευταίων προπονήσεων, ο Καραγκιολίδης θα υπερασπιστεί στην «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ ο Καραμπάς (δεξιά) και ο Α. Κόκας από τα αριστερά θα είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Κραγιόπουλος και Νόνης. Οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς θα αγωνιστούν στον άξονα, με τους Μέμο και Σεχολάρι να επιχειρούν στις πτέρυγες. Ο Θέος θα παίξει ως επιθετικό χαφ, με τον Σέττο στην κορυφή της επίθεσης.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή των ερυθρολεύκων κ. Ζιώγα, ο οποίος θα ανακοινώσει την αποστολή λίγη ώρα πριν το σημερινό παιχνίδι.
Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου θα διευθύνει ο Δημήτρης Καρατέρπος από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Γιώργος Στεφανής και Γιώργος Παπαλίτσας και οι δύο από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τα εισιτήρια με Διγενή
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου: Συγκεκριμένα:
-Γενική είσοδος: 10€
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 15€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Παράλληλα με την έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας στο εκδοτήριο του Σταδίου.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.30.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις