Επανεκκίνηση στο Προάστιο θέλει η Νίκη Βόλου (pregame)

Αποφασισμένη για να κατακτήσει το πρώτο της τρίποντο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την απρόσμενη ήττα από τον Ρήγα Φεραίο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ταξιδεύει σήμερα η Νίκη Βόλου στο Προάστιο Καρδίτσας. Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως οποιαδήποτε απώλεια θα δυσκολέψει στο μέγιστο την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σ’ ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών και δύο “ταχυτήτων”.

Η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων χωρίς τους Ιορδανίδη και Σούσκιν αλλά το τεχνικό δίδυμο των κυανολεύκων μπορεί να υπολογίζει στον Σεραφείμ Μωυσίδη, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Ο Γιώργος Ιορδανίδης θα μείνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της θλάσης που κληρονόμησε στο ματς της πρεμιέρας με τον Ρήγα, ενώ ο Σούσκιν αναμένεται να τεθεί στη διάθεση των προπονητών του, πιθανόν, από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση της νίκης στο Προάστιο κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων, οι κυανόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους καθώς αρκετοί είναι οι φίλοι της ομάδας που θα μεταβούν, είτε οργανωμένα είτε με Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Έτοιμος ο ΑΟΣ για τη σπουδαία μάχη με τη Νίκη Βόλου!

Ένα ιστορικό παιχνίδι, το πρώτο εντός έδρας στη Γ’ Εθνική, κόντρα στην ισχυρή Νίκη Βόλου θα δώσει το απόγευμα της Κυριακής (8/10) ο ΑΟ Σελλάνων.

Ρεπορτάζ Α.Ο. Σελλάνων: karditsasport.gr

Άπαντες στους “κυανόλευκους” περιμένουν με ανυπομονησία αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση, για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, σε ένα γήπεδο Προαστίου που αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα ξεκίνησε θετικά την φετινή σεζόν, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό από ψυχολογικής κυρίως άποψης, μέσα στη Θήβα. Το ματς με τη Νίκη Βόλου αποτελεί πρόκληση για τον ΑΟΣ, καθώς ο αντίπαλος κουβαλά… βαριά φανέλα και σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει μεγαλύτερη αξία.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η Βολιώτικη ομάδα ξεκίνησε με ήττα στο “σπίτι” της από τον γειτονικό Ρήγα Φεραίο, κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Μπουρνάκα, καθώς ο αντίπαλος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και τα περιθώρια αν και νωρίς στενεύουν.

Άλλωστε σε ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών δεν υπάρχουν οι πολυτέλειες για απώλειες, ενώ για να παραμείνει μια ομάδα στην κατηγορία (υποβιβάζονται 6) θα χρειαστεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Η προετοιμασία του ΑΟΣ για αυτό το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ολοκληρώθηκε με χαλαρή προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (7/10). Ο Μπουρνάκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς και ο Τζάνης είναι έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά. Μοναδική αγωνία υπάρχει κι απ’ ότι φαίνεται μέχρι τέλους, σε ότι αφορά το δελτίο του Βουκομάνοβιτς.https://1.bp.blogspot.com/-c5Zq7aFEawA/WdnHSF5BkNI/AAAAAAAAXWU/_CBjc_lR2FMmi171sAYLIjKUgb7oio4iACLcBGAs/s1600/panpogyroi300x250.jpg

Διαιτητές

Ο Κωνσταντίνος Διώτης από την ΕΠΣ Ευρυτανίας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Α.Ο. Σελλάνων – Νίκη Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο γήπεδο Προαστίου Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.

Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Καλύβας και Χρήστος Δόσκορης από την από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ματθαίος Κόφτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο κ. Διώτης είναι 33 ετών κι έχει σφυρίξει στην διαιτητική του καριέρα 42 παιχνίδια Γ’ Εθνικής κι ένα της Football League. Από τα δύο παιχνίδια κυπέλλου που έχει διευθύνει το ένα ήταν “Καραϊσκάκης – Νίκη Βόλου 1:0” (23/02/17). O Κώστας Διώτης έχει οριστεί σε δύο ακόμη αγώνες της Νίκης. Στις 15 Νοεμβρίου 2015 ο διαιτητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας «σφύριξε» τον αγώνα “Φωκικός – Νίκη Βόλου 0:3” και στις 18 Σεπτεμβρίου 2009 το “Καστοριά – Νίκη Β. 0:1”.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις