Με τη βοήθεια… της τύχης, ο Θησέας 1-0 το Σαρακηνό

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής, αφού βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο από τις πλέον ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, οι ποίες διεκδικούν το πρωτάθλημα, ο Θησέας με τη βοήθεια της τύχης, κατάφερε να πάρει πολύ σημαντική νίκη επί του Σαρακηνού με 1-0. Το παιχνίδι γενικά ήταν νευρικό, με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και πολύ χαμηλό ρυθμό σε όλη του τη διάρκεια…

Ο Θησέας μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής στο Στεφανοβίκειο με τον Διαγόρα, μετρά δύο νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Για τον Σαρακηνό ήταν η δεύτερη ήττα, σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα του αγώνα, στο φτωχό από φάσεις α΄ ημίχρονο υπήρξαν δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους κι ενδιάμεσα μία για τον γηπεδούχο Θησέα. Έτσι μοιραία οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο με το “στείρο” 0-0
Με την έναρξη του β’ μέρους η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ουσιαστικά, μέχρι που φτάσαμε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν σημειώθηκε το μοναδικό γκολ με έναν ιδιαίτερα τυχερό τρόπο.
Ο Γιαμαλής γύρισε τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα του κι ο Γράντας προσπάθησε να απομακρύνει με βολέ. Όμως, η μπάλα έκανε ένα περίεργο γκελ, προφανώς από κάποια λακούβα που υπήρχε στο χόρτο, άλλαξε πορεία κι ο τερματοφύλακας Γράντας “πήρε αέρα” και έτσι η μπάλα αργοκύλησε στο βάθος της εστίας του.
Το παιχνίδι συνέχισε να έχει την ίδια εικόνα και μετά το 1-0 με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες κι έτσι ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει το σκορ. Στην πιο χαρακτηριστική από αυτές, ο Γιαμαλής έκανε εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα, με τον τερματοφύλακα του Θησέα, όμως, να έιναι σε ετοιμότητα και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.  

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχτηκε ο Ρέλλος στο 93′ για μαρκάρισμα που έκανε πάνω στο Μίλτο που έφευγε στην κόντρα, λίγα μέτρα μετά το κέντρο και προς το μισό του γηπέδου που αμυνόταν η ομάδα του. Σ αυτή την περίπτωση ο διαιτητής Τασιόπουλος έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής του Θησέα είχε πλεονέκτημα, από το οποίο θα μπορούσε να προκύψει κάποιο γκολ κι έτσι έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο προπονητής του Σαρακηνού Γιάννης Φασουράκης, λόγω διαμαρτυριών, ενώ μετά την εκτέλση του φάουλ οι ποδοσφαιριστές του Θησέα θα μπορούσαν να σκοράρουν δεύτερο τέρμα, αν είχαν εκμεταλλευτεί πλασάροντας σωστά, τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Σαρακηνού.
ΘΗΣΕΑΣ: Καγιάννης, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες, Ιωάννου, Καραλόπουλος, Σφάκας (60′ Μερμύγκης), Γκουγκούδης (78′ Γιαννούλας), Βλάχος (84′ Μίλτος), Κοτζαθανάσης, Ισά (60′ Γιαννούλας)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Σιδηρόπουλος (88′ Τσαρδακάς), Τσαγκαράς, Γιαμαλής, Θάνος (78′ Ρακής), Μαστασκούλης, Κοντοβάς, Καλαμάτας (66′ Ρέλλος), Παπαστεργίου, Γκάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις