Τρίποντο με “τριάρα” για την Αγ. Παρασκευή

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Αγ. Παρασκευή, η οποία επικράτησε του Άνθ. Γαζή με 1-3 στο κυριακάτικο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο β’ 45λεπτο πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, προσωρινά ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραμένουν χωρίς πόντο, την ώρα που η Αγ. Παρασκευή έκανε την πρώτη της νίκη… 

Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση του ημιώρου, με πλασέ του Τρίμμη από σέντρα του Καραγιάννη, στην κατάληξη πολύ ωραίας ομαδικής προσπάθειας. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο (49′), όταν ο Τζήμας έκανε την πάσα και ο Κίτσας το εύστοχο σουτ. Στο 74′ η Αγία Παρασκευή πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ, με σουτ του Καραγιάννη, ενώ το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε με πλασέ του Μπόλη από μεταβίβαση του Μαρμαρινού. 

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαρίφης, Δημόπουλος (62′ Καρούτσος), Αλεξίου (89′ Μπόγιαν), Παρασκευάς (46′ Τζήμας), Κωστάκης, Μυλωνάς, Έλσον, Σαραφίδης, Ταφίλης (46′ Μπακογιάννης), Παπαδόπουλος, Κίτσας.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Κούκιος, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Λιάτσικος (60′ Τσίλογλου), Χατζηγεωργίου (15′ λ.τρ. Κοπάνας-75′ Σαμαράς), Χατζημητροφάνης, Καραγιάννης, Τρίμμης (60′ Μαρμαρινός), Μπόλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις