Επιστροφή Μπεριάν στον Ολυμπιακό Βόλου

Το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή (8/3), με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται στο Αλκαζάρ με τον Τύρναβο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ίσως κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος το χαρακτήρισε παιχνίδι της χρονιάς. Γιατί με νίκη ο Ολυμπιακός…

…«κλειδώνει» σε μεγάλο βαθμό μια θέση στην πρώτη τριάδα, αν δούμε το πρόγραμμα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», σε συνάρτηση με τα παιχνίδια που θα δώσουν οι άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προσπάθειά τους ταπεινά, χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με το ίδιο πάθος που τους διακρίνει στα τελευταία παιχνίδια. Κανείς δεν χαλαρώνει και όλοι στην ομάδα δουλεύουν σκληρά για την επίτευξη του στόχου.
Στο παιχνίδι με τον Τύρναβο επιστρέφει από τιμωρία ο Χερόν Μπεριάν (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής) και θα τεθεί και αυτός στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το ευχάριστο για τον Ελευθερόπουλο είναι, πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Σήμερα Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Τύρναβο θα αρχίσει από την Πέμπτη (5/3) με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις