Α’ ΕΠΣΘ: Το φίλμ της 3ης αγωνιστικής (+ Βαθμολογία)

Ολοκληρώθηκε η 3η Αγωνιστική ημέρα για το πρωτάθλημα  της  Α’ τοπικής κατηγορίας, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, με πολλά γκολ, αλλά και μία αναβολή παιχνιδιού (Ηρακλής Β- Σκιάθος), ελλείψει ακτοπλοϊκών δρομολογίων. Το νέο στοιχείο που προέκυψε αυτή την αγωνιστική είναι ότι πλέον καμία ομάδα δεν έχει το απόλυτο νικών και πλέον υπάρχει συγκατοίκηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου…

Πρωτεσίλαος και Θησέας έχουν από 7 πόντους.

Σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Θησέας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σαρακηνού, επί του οποίου επικράτησε με 1-0,  έχοντας στο πλευρό του και τη θεά τύχη, αφού ένα γκελ στο χόρτο του γηπέδου ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Aγριάς.  Ταυτόχρονα ο Σαρακηνός μοιάζει να αποτελεί αρνητική έκπληξη, δεδομένου ότι σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, παρόλο που σε κανένα από τα δύο δεν ήταν χειρότερος από τους αντιπάλους του.

Στον αντίποδα, μόνο ως θετική μπορεί να  χαρακτηρίσει κάποιος την εικόνα του Πρωτεσιλάου, ο οποίος έφερε 1-1 στην Ακρόπολη, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν εκατέρωθεν στις καθυστερήσεις.

Η Ακρόπολη είναι η δεύτερη φορά που σκόραρε στις καθυστερήσεις,   προηγήθηκε η νίκη επί του Σαρακηνού στην πρεμιέρα (2-1), σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει στην έδρα της,  καταφέρνοντας να πάρει βαθμούς από αυτή τη “συνήθεια” της.

Ο Μαγνησιακός “χορεύοντας” στη βροχή κι εφαρμόζοντας το επιθετικό στυλ που θέλει να να του δώσει ο προπονητής του, επικράτησε χωρίς κανένα πρόβλημα επί του Πηλέα με 6-0 έχοντας και τρία δοκάρια.  Aν μη τι άλλο, δείχνει ότι πρόκειται για ποιοτική ομάδα, καθώς σε τρεις αγωνιστικές έχει πέτυχε 13 τέρματα.

Για την ομάδα του Πηλέα οι απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών ήταν καθοριστικές, για μια ομάδα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό εαυτό της.

Τη δεύτερη “εξάρα” της αγωνιστικής “κέρασε”  ο Αίας στον Παγασητικό (6-1), έχοντας μεγάλα ποσοστά ευστοχίας, σε σχέση με τις τελικές φάσεις που παρήγαγε η ομάδα  της Σούρπης.  Αξίζει εδώ ν’ αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι τόνισαν, ότι παρά βαριά ήττα που υπέστη η αντίπαλος ομάδα του Παγασητικού,  η  συνολική της εικόνα ήταν καλή  και σίγουρα πολύ καλύτερη, από άλλες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ο Αίας.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Στεφανοβίκειο,  Διαγόρας και Πύρασος έμειναν στο 0-0,  σε αναμέτρηση που θύμιζε επανάληψη του αγώνα που είχαν δώσει οι δύο ομάδες προ εικοσαημέρου στο πλαίσιο του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ και είχε παρόμοια εικόνα και ίδιο αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση είχε λιγοστές φάσεις, αλλά “αρκετές” αποβολές, καθώς οι δύο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες. Από το 40’ ο Πύρασος κι από το 70’ ο γηπεδούχος Διαγόρας, αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο…

Τέλος, η Αγία Παρασκευή έχοντας σύνθεση με πολλά νεαρά σε ηλικία παιδιά και ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της, κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη, επικρατώντας  του Άνθιμου Γαζή με 1-3, Σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Αγ. Παρασκευή,  που έχει μία ισοπαλία την αγωνιστική εβδομάδα με την Ακρόπολη και μία ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Πρωτεσίλαο. Την ίδια ώρα ο Άνθ. Γαζής παραμένει χωρίς πόντο στο πρωτάθλημα.

 

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Ακρόπολη – Πρωτεσίλαος 2-2

Αίας – Παγασητικός 6-1

Μαγνησιακός – Πηλέας 6-0

Θησέας- Σαρακηνός 1-0

Άνθιμος Γαζής – Αγ. Παρασκευή 1-3

Διαγόρας – Πύρασος 0-0

Ηρακλής Β. – Σκιάθος ΑΝΑΒΟΛΗ

 

Η βαθμολογία

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟΠ

ΗΤΤΕΣ

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ

ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΚΟΛ

ΠΟΝΤΟΙ

1

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ

3

2

1

0

9

4

5

7

2

ΘΗΣΕΑΣ  

3

2

1

0

3

1

2

7

3

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ

3

2

0

1

13

3

10

6

4

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ

3

1

2

0

7

2

5

5

5

ΠΥΡΑΣΟΣ

3

1

2

0

2

0

2

5

6

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

3

1

2

0

3

1

2

5

7

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

3

1

2

0

5

4

1

5

8

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

3

1

1

1

4

6

-2

4

9

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.

2

1

0

1

5

3

2

1

10

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ

3

1

0

2

3

3

0

1

11

ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΣ

2

0

1

1

1

3

-2

1

12

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ

3

0

1

2

2

10

-8

1

13

ΠΗΛΕΑΣ

3

0

1

2

2

10

-8

1

14

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ

3

0

0

3

2

11

-9

0

*Σαρακηνός και Ηρακλής Β. ξεκίνησαν με -2 βαθμούς, λόγω τιμωριών που έχουν από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

 

 

Η επόμενη- 4η αγωνιστική

Ακρόπολις- Ηρακλής Β.
Σκιάθος- Αίας
Πρωτεσίλαος- Ανθ. Γαζής
Παγασητικός- Διαγόρας
Αγ. Παρασκευή- Θησέας
Πύρασος- Μαγνησιακός
Σαρακηνός- Πηλέας

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις