ΒΙΝΤΕΟ: Παράπονα για τη διαιτησία από Μπούις και Τζιώρα

 Ο Φάντζιο Μπούις και ο Χρήστος Τζιώρας εκπροσώπησαν τη Νίκη Βόλου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα μετά τον ΑΟ Σελλάνων. Προπονητής και ποδοσφαιριστής της βολιώτικης ομάδας, στάθηκαν στη διαιτησία του αγώνα έχοντας έντονα παράπονα.

 Φάντζιο Μπούις: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να το κερδίσουμε, αλλά για εμάς σαν ομάδα νομίζω ότι μας προβληματίζουν άλλα πράγματα. Είναι δεύτερη αγωνιστική που έχουμε μια αντιμετώπιση εναντίον της ομάδας μας.

Κανείς δεν θα το βάλει κάτω. Είμαστε πολύ δυνατοί. Είδαμε και πόσος κόσμος ήρθε και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε που ήταν εδώ σήμερα (σ.σ. χθες).

Θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι μαζί με τον κόσμο θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα. Έχουμε μεγάλη ψυχή. Και δέκα να μας αφήσουν, ακόμη και με επτά θα κερδίζουμε. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω, γιατί πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Η αδικία μας πεισμώνει.

Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, γιατί είχαμε ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πολύ σημαντικό για μας να σταθούμε στα πόδια μας. Αυτή η νίκη που πετύχαμε σήμερα (σ.σ. χθες) πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα του ΑΟ Σελλάνων. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις