Έτοιμος για την πρεμιέρα ο ΑΟ Τρίκαλα, 3-0 τον Λεβαδειακό

Σε ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο των Τρικάλων, η ομώνυμη ομάδα «φιλοδώρησε» με τρία τέρματα τους «σουπερλιγκάτους» Βοιωτούς. Οι δύο προπονητές, Σωτήρης Αντωνίου και Ζοζέ Ανιγκό είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και πράγματα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι, μετά από σουτ του Τζόκιτς στο 4′, το οποίο κόντραρε και κατέληξε άουτ. Έπειτα από τρία λεπτά οι «πράσινοι» απάντησαν με σουτ του Ζαραδούκα, το οποίο μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Στο 27′ τα Τρίκαλα πήραν τα ηνία στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 27΄ο Μίλιεβιτς, έπειτα από ατομική ενέργεια, εξαπέλυσε ένα σουτ και νίκησε τον Ναμάσκο, κάνοντας το 1-0. Στο 39′ το σύνολο του κ. Αντωνίου διπλασίασε τα τέρματα του, όταν μετά από σουτ του Πάνου και επέμβαση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε το… ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο να μειώσουν, ωστόσο η προβολή του Λεονάρντο πέρασε άουτ.
Με την επανέναρξη και στο 47′ τα Τρίκαλα λίγο έλειψε να κάνουν το 3-0, όμως την περίτεχνη ενέργεια του Τόμιτς «έβλαλε» σε κόρνερ ο Δασκαλάκης. Στο 58′ ο Καλτσάς είδε το σουτ του να απομακρύνεται από τον Αθανασόπουλο, ενώ 76′ ο ΑΟΤ ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 3-0. Ο Μπουντόπουλος σούταρε εντός περιοχής και με τη βοήθεια του δοκαριού, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟΤ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46΄Αθανασόπουλος), Βέρτζος (43΄Γιαννίτσης), Κοτσώνης (63΄Γκαλίτσιος), Πάνος (84΄Μυρσινιάς), Γκόλιας (84΄Μανώλης), Τόμιτς (62΄Γροντής), Τζόκιτς (63΄Αναστασόπουλος), Ανδρεόπουλος (63΄Τσιάρας), Μίλιεβιτς (63΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας (63΄Χιντζίδης), Καπός (63΄Χιντζίδης)
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Ναμάσκο (46΄Δασκαλάκης), Λεονάρντο (46΄Μεντί), Τριποτσέρης, Ζοάο (68΄Μανωλάς), Τσαμπούρης (46΄Καθάριος), Μητρόπουλος (46΄Καλτσάς), Νιάς (Ομπιόρα), Ζαραδούκας, Τόνι Σίλβα, Καψάσκης, Γιουσούφ (46΄Μπελκαζουανί)

Πηγή: goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις