Ζητούν από τη Βραζιλία να χάσει για να μην προκριθεί η Αργεντινή

Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2018, καθώς είναι πρώτη με δέκα βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ουρουγουάη (28 β.). Ακολουθεί η Χιλή και η Κολομβία με 26 και το Περού με την Αργεντινή έχουν 25.

Αν η «Σελεσάο» καθίσει και χάσει, όπως της ζητάνε, τότε η Χιλή θα είναι σίγουρα η δεύτερη ομάδα από τις τέσσερις που προκρίνονται από τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Και έπειτα θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Ουρουγουάη, Κολομβία, Περού, Αργεντινή για τις δύο απευθείας θέσεις και μια του μπαράζ!
Η Ουρουγουάη (26β.) παίζει εντός με την αδιάφορη Βολιβία και με νίκη τσεκάρει το εισιτήριο της, «καπαρώνοντας» την τρίτη θέση και έτσι Κολομβία (26 β.) και Περού (25β.) που παίζουν μεταξύ τους, αλλά και η Αργεντινή (25 β.) φιλοξενείται στο Εκουαδόρ θα δώσουν μάχη με φόντο τη Ρωσία.
Πάντως, καιροφυλακτεί και η Παραγουάη (24 β.) που υποδέχεται την αδιάφορη και τελευταία Βενεζουέλα.
Έτσι, οι φίλοι της Βραζιλίας θέλουν να δώσουν τη σίγουρη μια θέση στη Χιλή και να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες απευθείας πρόκρισης της Αργεντινής, φτιάχνοντας μάλιστα και hashtag στο Twitter το Σαββατοκύριακο που έγινε trend!
Με το #EntregaBrasil και το #EntregaProChile χιλιάδες φίλοι της Βραζιλίας ζητούν την ήττα της ομάδας τους…
Άλλωστε, μετά το 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας το 2014 στο Ρίο οι φίλοι της Αργεντινής το γλέντησαν στους δρόμους, κάτι που δεν ξεχνούν στην χώρα της σάμπα…
Πάντως, αν η Αργεντινή πάει στα μπαράζ τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Νέα Ζηλανδία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις