«Δεν θα ανεχτούμε άλλη διαιτητική αδικία»


Μοιράσου το άρθρο

Έντονα παράπονα για τις διαιτησίες των δύο πρώτων αγώνων της στο πρωτάθλημα, έχει ο ΑΟ Θήβα, τα οποία εξέφρασε με αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος γίναμε μάρτυρες μίας απαράδεκτης διατησίας. Στο πρώτο παιχνίδι ο διαιτητής ανέχθηκε τις καθυστερήσεις ανεύ λόγου των αντιπάλων καθώς και ότι κρύβανε τις μπάλες για περισσότερη καθυστέρηση και όλα αυτά δένουν μαζί με τα ανάποδα σφυρίγματα του.

Στο δεύτερο και σημερινό παιχνίδι αντί να μείνουν οι αντίπαλοι μας με δέκα παίχτες όταν ο ποδοσφαιριστής μας Αργύριου βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ ο αντίπαλος είδε απλά κίτρινη καρτά και στην επόμενη φάση έμεινε η ομάδα μας με δέκα παίχτες όταν ο Σένκα δέχτηκε δύο απανωτές κίτρινες για απλή διαμαρτυρία που γίνεται σε κάθε παιχνίδι από τους ποδοσφαριστές. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ η ομάδα μας προηγείται στο σκορ ο διαιτητής έβαζε τους αντιπάλους μας μέσα στην περιοχή με τα σφυρίγματα του.

Δεν ζητάμε εύνοια αλλά ισονομία και όχι αδικίες εις βάρος της ομάδας μας δίοτι όπως έχουν ματώσει οικονομικά όλες οι ομάδες ετσι και εμείς έχουμε ματώσει. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές και τέτοιες απαράδεχτες διατησίες μας φέρνουν χρόνια πίσω και δεν πάει μπροστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αρκετά σιωπήσαμε και δεν θα ανεχτούμε άλλη διαιτητική αδίκια απέναντι στον ΑΟ ΘΗΒΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις