Εισιτήρια διαρκείας και εγγραφές νέων μελών στον Πύρασο

Στην διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και στην εγγραφή νέων μελών προχωρά η ομάδα του Πυράσου. Όπως έχει γίνει γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης, το κόστος των εισιτηρίων είναι 50 ευρώ, ενώ η εγγραφή νέου μέλους αποτιμάται στα 10 ευρώ. Η σχετική ανακοίνωση τονίζει ένα καθήκον όλων των φιλάθλων του Πυράσου να εγγραφούν μέλη στο σύλλογο…

και να ενισχύσουν την προσπάθεια με τα εισιτήρια διαρκείας προσφέροντας ουσιαστική στήριξη στη διοίκηση αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-2018 που κοστίζουν 50 ευρώ. Έτσι, για τους φιλάθλους που θα δουν όλα τα παιχνίδια της ομάδος μας, συμφέρει καθώς το εισιτήριο στοιχίζει λιγότερο από 5 ευρώ που είναι η τιμή στο γήπεδο. Επίσης, τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν σημαντική ενίσχυση για τη διοίκηση, διατίθενται ακόμη και για αυτούς που δεν έχουν συχνή παρουσία στο γήπεδο. Αναφορικά με τα μέλη, συνεχίζονται οι εγγραφές, καθημερινά στα γραφεία του Πυράσου στο γήπεδο Ν. Αγχιάλου. Για την ανανέωση ή την εγγραφή νέου μέλους, η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ, δηλαδή με άλλα λόγια 0,83 λεπτά το μήνα!!! Είναι καθήκον όλων των φιλάθλων του Πυράσου να εγγραφούν μέλη στο σύλλογο, προσφέροντας με αυτά τα 10 ευρώ τη στήριξή τους στη διοίκηση. Τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας όσο και για τα μέλη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους διοικητικούς παράγοντες, καθημερινά στα γραφεία του σωματείου ή τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις