Ξηροφώτος: «Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται και θα μας στηρίξει»

Στο ραδιόφωνο του «Blue Heart FM» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος τόνισε πως η επιστροφή στο Π. Μαγουλάς έχει φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα. Παράλληλα ο τεχνικός της Νίκης Βόλου ανέφερε πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει αδυναμίες και γίνεται προσπάθεια να εξαλειφθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Υπάρχει ενθουσιασμός για την επιστροφή της ομάδας στο “Π. Μαγουλάς”. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα μας στηρίξει μ’ αυτά που βλέπει να γίνονται. Μπορεί να έχουμε κάποιες ελλείψεις αλλά ο κόσμος θα αποτελέσει το επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες. Το ματς είναι κομβικό και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σ’ αυτό. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας με μία καλή εμφάνιση. Είναι σημαντικό να πιέζουμε, να παίρνουμε κεφάλι στο σκορ και να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Σε άλλα παιχνίδια σε βοηθάει η τύχη και σε άλλα όχι.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχουν ξαναπαίξει στο “Π. Μαγουλάς”. Τους έχουμε προετοιμάσει για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν και ειδικά οι ξένοι θα μείνουν έκπληκτοι».

Για Ιορδανίδη και Σούσκιν

«Ελπίζουμε να κυλήσει χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ιορδανίδης κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ενώ οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Σούσκιν είναι μοιρασμένες»

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα μέχρι παιχνίδια πρωταθλήματος:

«Στον αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων δεν είχαμε καλή εικόνα, παρόλο που κερδίσαμε. Πρέπει να διορθώσουμε αδυναμίες που έχουμε εντοπίσει. Επιθετικά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο ήταν άδικο που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, καθώς υπερείχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Επαναλαμβάνω, πως παίζει ρόλο και η τύχη. Όλη η προσπάθεια της ομάδας είναι να φτάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Πιστεύω πως θα έρθουν και τα γκολ, είναι θέμα χρόνου. Δεν μπορεί μία ομάδα να φορμαριστεί από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αν γινόταν αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ύποπτο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις