Οικονόμου: «Ενισχύθηκαν όλες οι ομάδες, ειδικά του Βόλου»

Δηλώσεις στο athleticlarissa.gr έκανε ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων Χρήστος Οικονόμου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Αχιλλέα και σκόρερ του πρώτου γκολ με την Θήβα στη νίκη με 2-1, αναφέρθηκε στην φετινή ομάδα όπου τόνισε ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για ότι το καλύτερο, τόνισε το γεγονός ότι ο πρόεδρος κ. Τσαπραΐλης είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ σχολιάσε και το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του στόπερ της λαρισινής ομάδας:

«Είμαστε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε για ότι το καλύτερο όλοι μαζί προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας σε μια μεγάλη στιγμή για την πόλη των Φαρσάλων, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους. Η ομάδα αποτελείται από πολλούς νεαρούς και αρκετούς έμπειρους όπως ο Νέμπε, εγώ και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο.

Σαν ομάδα κοιτάμε το καλύτερο δυνατό και στο Μαρτίνο πιστεύω δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά όπως είναι η κατηγορία για να σωθείς θα πρέπει να πεις πάω για πρωταθλητισμό, όλα τα ματς είναι δύσκολα και αμφίρροπα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα μια νεοφώτιστη ομάδα και προσπαθούμε μαζί με τον διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Τσαπραΐλη, που είναι δίπλα στην ομάδα και της παρέχει τα πάντα, να κάνουμε ότι το καλύτερο. Κοιτάμε ένα ένα τα ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Όσον αφορά το επίπεδο του πρωταθλήματος όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν ειδικά αυτές του Βόλου, όπως ο ΝΠΣ, οι ιστορικές Νίκη και Ολυμπιακός, βλέπουμε τον Ρήγα Φεραίο που μπορεί να αποδυναμώθηκε αλλά έχει την εμπειρία της κατηγορίας, τώρα από εκεί και πέρα υπάρχουν ομάδες όπως η Θήβα που έκανε μεταγραφές και πάει για παραπάνω. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και αμφίρροπα».

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις