Ενίσχυση με Αρκουμάνη ο Αστέρας Ιτέας

Οι Πρωταθλητές Φωκίδας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανδρέα Αρκουμάνη. Ο 37χρονος αμυντικός έχει παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες (Προοδευτική, Θρασύβουλος, Απόλλων Σμύρνης, Βύζας Μεγάρων), ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στον Αήττητο Σπάτων (στην οποία ήταν αρχηγός), βοηθώντας την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να κατακτήσει την άνοδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Ανδρέα Αρκουμάνη.

Μετά απο αστραπιαίες κινήσεις του Προέδρου, Πέτρου Μαντούβαλου, ο Ανδρέας συμφώνησε σε όλα και έδωσε το παρόν στην σημερινή προπόνηση του Αστέρα.

Μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας ,καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα την αμυντική γραμμή του Αστέρα αλλά και να δώσει πολλές λύσεις καθώς εκτός το δεξί άκρο όπου αγωνίζεται κυρίως μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά και σε άλλες θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Ανδρέα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά καθώς και την εκπλήρωση πρωσοπικών και της ομάδας στόχων».

Οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή με τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας, γνωρίζω ότι είναι η παρθενική εμφάνιση της ομάδας στα γήπεδα της Γ Εθνικής, την Κυριακή είναι το πρώτο παιχνίδι μας εντός έδρας με μια ιστορική ομάδα αυτή του Ολ. Βόλου και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Από την μεριά μου και μαζί με τους συμπαίχτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και

θέλουμε τον κόσμο μας να δώσει το πάρων στις κερκίδες του γηπέδου μας και με την ώθηση του να είναι ο 12ος παίχτης. Τέλος να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ Μαντούβαλο την διοίκηση και τον προπονητή μου και εύχομαι να εκπληρωθεί ο στόχος της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις