Επίσκεψη των Austrian Boys στην προπόνηση

Ο Κώστας Μπράτσος είναι αυτός επιμελείται της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων», μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ζιώγα και κατά πάσα πιθανότητα – ακόμη κι αν προσληφθεί σήμερα νέος προπονητής – αυτός θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας.

Στην προπόνηση της Τετάρτης έδωσε το «παρών» και ο γυμναστής Αλέξανδρος Κούρτογλου, ο οποίος προσελήφθη, ως γνωστόν από τον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του, ως προπονητής τερματοφυλάκων, ο Παναγιώτης Νάσης.
Η προπόνηση διεξήχθη για τελευταία μέρα στο Πανθεσσαλικό. Από σήμερα Πέμπτη οι προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίας συντήρησης του χλοοτάπητα σε κεντρικό γήπεδο και βοηθητικό, θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά. Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 13.00.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην του στρατευμένου Γρηγόρη Ευθυμιάδη, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν χθες κανονικά.
Στο μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση βρέθηκε και αντιπροσωπεία των Austrian Boys, η οποία μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα στην οποία αγωνίζονται και σε κάθε παιχνίδι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ. Την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση, μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε η ομάδα, με τον τρόπο που πανηγύρισαν κάποιοι παίκτες, η οποία στάθηκε αφορμή για να επισκεφτούν οι οργανωμένοι τους ποδοσφαιριστές και να τους μιλήσουν, η οποία και λύθηκε χθες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις