Επίσκεψη στο 3ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

Συνεπείς στο “ραντεβού” τους με τους μαθητές, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου μοίρασε προσκλήσεις στο 3ο και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας. Οι Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Καρτσαμπάς και Μανώλης Γενιτσαρίδης, καθώς και ο Δημήτρης Χατζημπύρος εκ μέρους της διοίκησης, επισκέφτηκαν τα δύο δημοτικά σχολεία και προσκάλεσαν τους μαθητές να βρεθούν στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, όπου οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Το 3ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου εκπροσωπώντας την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Καρτσαμπάς και Μανώλης Γενιτσαρίδης, ενώ την Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Χατζημπύρρος. Αυτή ήταν η δεύτερη συμβολική επίσκεψη της ομάδας μας σε σχολεία της πόλης, καθώς είχε προηγηθεί αυτή της 28ης Σεπτεμβρίου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των παιχτών στο σχολείο τους και φυσικά εξέφρασαν και σε αυτή την επίσκεψη τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους για την ομάδα μας.
Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν συμβολικά προσκλήσεις στους μαθητές των δυο σχολείων προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων το Σάββατο 15/10/17, από την μαθητική κερκίδα η οποία θα υπάρχει και σε αυτόν τον αγώνα στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις