Έκπτωση 30% στην Hellenic Seaways για όσους έχουν κάρτα του Α.Ο Σκιάθου


Μοιράσου το άρθρο

Μεγάλη εκπτωτική ανάσα θα έχουν οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν με την Hellenic Seaways από τις Β. Σποράδες προς Βόλο έχοντας αποκτήσει την κάρτα του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί και δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό που αρμόζει σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Μαγνησίας δίνει 30% έκπτωση σε όλους όσους είναι μέλη του Α.Ό Σκιάθου. Έτσι γίνεται πραγματικότητα ότι είχε υποσχεθεί η διοίκηση για τα δώρα και τις προσφορές που θα έχουν τα μέλη της ομάδας με την απόκτηση της κάρτας των 50€τα δώρα τον μελών μας με κάτι μεγάλο και πολύ χρήσιμο.
Δικαίωμα χρήσης στην έκπτωση έχουν όσοι αγοράζουν εισιτήρια της Hellenic Seaways από το κεντρικό πρακτορείο SKIATHOS O.E. του κ. Βασίλη Νικολάου.
Το σχετικό απόσπασμα απάντηση στο αίτημα του προέδρου του Α.Ό Σκιάθου Γεώργιου Μιτζέλου έχει ως εξής:

HELLENIC SEAWAYS
«Συγκεκριμένα η χορηγία θα αφορά στις νέες κάρτες τον μελών του συλλόγου Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ,που θα φέρουν το λογότυπο της HELLENIC SEAWAYS και στις δυο πλευρές.
Επιπροσθέτως, οι κάτοχοι των καρτών θα δικαιούνται έκπτωση 30% στα ατομικά τους εισιτήρια για μετακινήσεις που θα πραγματοποιούνται από και προς τις Σποράδες, με πλοία της εταιρείας μας, βάση διαθεσιμότητας.
Σημειώσατε ότι για την έκδοση των εκπτωτικών εισιτηρίων αλλά και για τον έλεγχο των εισιτήριων επί του πλοίου, τα οποία θα είναι ονομαστικά, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας των μελών του αθλητικού σωματείου σας (και αστυνομικής ταυτότητας)
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Για την διευκόλυνση των διαδικασιών χορήγησης της άνω ειδικής έκπτωσης είναι σημαντικό να απευθύνεστε στο κεντρικό μας πράκτορα ΣΚΙΑΘΟΥ κύριο Β. Νικολάου (SKIATHOS O.E, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν το ταξίδι), προκειμένου να πραγματοποιούνται οι σχετικές κρατήσεις και να καταχωρηθεί η έκπτωση της παροχής μας».

HELLENIC_ao-1.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις