Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Δάφνης Βόλου

Παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων της ομάδας και παραγόντων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Α.Ο. Δάφνης Βόλου. Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε από τον π. Νικόλαο. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν αρκετοί γονείς παιδιών από τις ακαδημίες της Δάφνης, ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δεσμεύεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά την κ. Λένα Καρακανά για την προσφορά του catering στην εκδήλωση καθώς επίσης και τον κ. Ιωάννη Μπαρτζώκα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας για την προσφορά του και βοήθεια στις εργασίες κατασκευής των νέων γραφείων.

Μετακινήσεις της ομάδας
Η Διοίκηση του ΑΟΒ Δάφνη ευχαριστεί τον κ. Ιορδάνη Φιλοσόγλου για την ευγενική του χορηγία – κάλυψη του κόστους που αφορά στις μετακινήσεις της ομάδας με πούλμαν στους εκτός έδρας αγώνες, με την αρχή να γίνεται στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστής με την ομάδα των Μυρμιδόνων στο Πλάτανο Αλμυρού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις