Α’ ΕΠΣΘ: Οι δυο από τους τρεις νεοφώτιστους δεν ξεκίνησαν καλά…

Τρεις ήταν οι ομάδες που την περσινή αγωνιστική περίοδο προβιβάστηκαν από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΘ. Μανησιακός, Πηλέας κι Άνθιμος Γαζής πήραν το εισιτήριο της ανόδου, προκειμένου να συμμετέχουν και πάλι στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Ωστόσο, τα ως τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι δύο από τους τρεις, δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην επιθυμητή κατάσταση, ώστε να ακολουθήσουν στο ρυθμό των υπόλοιπων ομάδων.
Ο Μαγνησιακός είναι η ομάδα που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει πολύ καλά και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας (6β), πίσω από Πρωτεσίλαο και Θησέα, έχοντας δύο νίκες σε τρεις αγώνες και με τον μεγαλύτερο συντελεστή γκολ υπέρ (13-3, +10), στην κατηγορία.
Την ίδια ώρα ο Πηλέας έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις ένα βαθμό, εκτός έδρας στην πρεμιέρα από τον Αίαντα Σούρπης (1-1), ενώ ο Άνθιμος Γαζής στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει πόντο, καθώς έχει υποστεί ως τώρα τρεις ήττες.
Το παθητικό τερμάτων αυτών των δύο ομάδων είναι αρκετά βαρύ, αφού ο μεν Πηλέας έχει σκοράρει δύο φορές κι έχει δεχθεί 10 γκολ, την ίδια ώρα που ο Ανθ. Γαζής έχει σκοράρει επίσης δύο φορές, αλλά έχει δεχθεί 11 γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις