Απειλεί να κατεβάσει την Κ20 στο Κύπελλο Ελλάδας η ΑΕΛ (pics)

Επιστολή προς την ΕΠΟ έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, γνωστοποιώντας τα παράπονά της για άνιση μεταχείριση από πλευράς Ομοσπονδίας, λόγω του προγράμματος που ορίστηκε για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τονίζεται ότι την Κυριακή (22/10) η ΑΕΛ καλείται να δώσει ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά, τρεις μέρες αργότερα θα πρέπει να είναι στη Λάρισα για το ματς με την Παναχαϊκή και το Σάββατο 28/10 εκ νέου εντός έδρας, φιλοξενεί τον Λεβαδειακό, τη στιγμή που οι Βοιωτοί παίζουν νωρίτερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (21/10) και την Τρίτη (24/10).

Αναλυτικά:

“Όπως σας είναι γνωστό ορίσατε το παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί μαζί με την ΠΑΕ Παναθηναικός την Τετάρτη 25/10/2017 στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, δηλαδή το παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΕΛ με αντίπαλο την ΠΑΕ Παναχαική για την Τετάρτη 25/10/2017 και ώρα 17:15. Επίσης ορίσατε το παιχνίδι της ΠΑΕ Λεβαδειακός με την ΠΑΕ Αιγινιακός για την Τρίτη 24/10/2017. Όπως σας είναι γνωστό μετά από αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας και με ημερομηνία 28/10/2017 και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί ένα από τα σημαντικότερα για την ΠΑΕ ΑΕΛ παιχνίδια για τη σεζόν με αντίπαλο την ΠΑΕ Λεβαδεικός.

Όπως σας ειναι γνωστό πριν από τα παιχνίδια αυτά του Κυπέλλου και πριν την συνάντηση με την ΠΑΕ Λεβαδειακός ο μεν Λεβαδειακός αγωνίζεται το Σάββατο 21/102017 στην έδρα του, ενώ εμείς αγωνιζόμαστε την Κυριακή 22/10/2017 εκτός έδρας με τηνΠΑΕ Πλατανιάς. Για να αντιμετωπίσουμε την ΠΑΕ Πλατανιάς στην Κρήτη την Κυριακή 22/10/2017, λόγω των χειμερινών δρομολογίων θα αναχωρήσουμε την Παρασκευή 20/10 από τη Λάρισα, θα διανυκτερεύσουμε στην Αθήνα, το Σάββατο 21/10 νωρίς το πρωί θα πετάξουμε απο Αθήνα για Χανιά, την Κυριακή 22/10 που αγωνιζόμαστε στις 18:15 δεν υπάρχουν πτήσεις επιστροφής, θα διανυκτερεύσουμε στα Χανιά λοιπόν για δεύτερο βράδυ και θα επιστρέψουμε στη Λάρισα την Τρίτη 24/10 τα ξημερώματα στις 03:00, γιατί η διαθέσιμη πτήση επιστροφής είνααι από το Ηράκλειο(!) νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 23/10.

Δηλαδή από την Παρασκευή μέχρι την Τρίτη ξημερώματα η ομάδα μας θα ταξιδεύει συνεχώς είτε με λεωφορείο είτε με αεροπλάνο και θα έχει ταξιδέψει στους μισούς νομούς της Ελλάδος και τους μισούς της Κρήτης και θα κληθεί να δώσει δύο κρίσιμους αγώνες για το Κύπελλο με την Παναχαική την Τετάρτη 25/10 και το Πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο 28/10 χωρίς οι ποδοσφαιριστές μας να προπονηθούν, χωρίς κατάλληλη αποθεραπεία και ουσιαστικά με μία προπόνηση μόνο την Παρασκευή 27/10 να επιδιώξουν τη νίκη η οποία είναι απαραίτητη και στα δύο αυτά παιχνίδια. Επειδή πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο συμπεριφοράς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και διοργανώτριων αρχών προς οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ομάδα οποιασδήποτε κατηγορίας.

Επειδή θεωρούμε ότι η δικαιολογία την οποία προέβαλλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ κ. Γαβριηλίδης, ότι δεν καθορίζει το πρόγραμμα η διοργανώτρια αρχή, αλλά το συνδρομητικό κανάλι που έζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Επειδή εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε αποστείλει επιστολές και προς την ΕΠΟ και προς την Super League για το θέμα των ημερομηνιών των δύο εντός έδρας αγώνων μας. Εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, για οποιονδήποτε τραυματισμό ποδοσφαιριστού μας από αυτό το εξοντωτικό πρόγραμμα, καθιστούμε προσωπικά υπευθύνους τους οιουσδήποτε το κατήρτισαν και ζητούμε, είτε την αλλαγή των ημερομηνιών των αγώνων στην έδρα μας κατά μια ημέρα όπως περιγράφονται στην αλληλογραφία μας, ειτε την αναβολή του αγώνος Κυπέλου για άλλη πρόσφορη ημερομηνία. Άλλως σας δηλούμε ότι στον αγώνα Κυπελλου με την Παναχαική θα αγωνιστούμε με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Υ.Γ. Οι τρεις διανυκτερεύσεις (μία στην Αθήνα και δύο στα Χανιά) μας κοστίζουν 6.000€, τα αεροπορικά μας 5.000€, η μεταφορά μας προς και από την Αθήνα 1.000€ και η εντός της Κρήτης μετακινήσεις μας 800€.

Η πτήση τσάρτερ 19.500 πλην φόρων και χρεώσεων αεροδρομίων (για να σας προλάβουμε)…”.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις