Επιπρόσθετους διαιτητές σε όλα τα ματς ζητάει η Σούπερ Λιγκ από την ΕΠΟ


Μοιράσου το άρθρο

Υπέρ της ύπαρξης επιπρόσθετων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια της τάχθηκε η Σούπερ Λίγκα και μάλιστα και επίσημα… Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, η Λίγκα εισηγήθηκε προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη χρήση τους σε όλες τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε μετά από συνάντηση που έγινε με εκπροσώπους της ΚΕΔ πριν από περίπου δέκα ημέρες στην οποία συζητήθηκε το ζήτημα αυτό.
Πλέον, η ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει για αυτό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ωστόσο πρέπει να λάβουμε δύο σημαντικά στοιχεία.
Το πρώτο είναι οικονομικό. Στους διαιτητές οφείλονται χρήματα ακόμη και από την περσινή σεζόν. Η χρήση περισσότερων διαιτητών σε κάθε παιχνίδι σημαίνει και περισσότερα χρήματα που θα πρέπει να δίδονται ως μισθός στους διαιτητές για την παρουσία τους στους αγώνες. Την στιγμή που και οφειλόμενα υπάρχουν αλλά και αδυναμία να δοθούν χρήματα για τους εφετινούς.
Το δεύτερο στοιχείο αφορά καθαρά το ανθρώπινο δυναμικό. Αυτή την στιγμή ο αριθμός των διαιτητών που βρίσκονται στους πίνακες της ΚΕΔ έχει μειωθεί αρκετά σε σημείο που δεν είναι αρκετός για να ανταποκριθεί στις ανάγκες που θα δημιουργηθούν από τη χρήση επιπρόσθετων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις