Πάνοπλος ο Ολυμπιακός Β. υποδέχεται τον Σπάρτακο

Με το Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική Ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο ΕΑΚ Βόλου, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ. για τη φάση των 16 ομάδων με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο προπονητής κ. Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του κ. Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους και όλη την εβδομάδα δούλεψαν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι…

 

…Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας έχει ενισχυθεί, αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. όπου αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της και ο αγώνας θα είναι μια πρόβα ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ..

Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βόλου (Ε.Α.Κ.), να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στους αγώνες του Τουρνουά θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για φοιτητές, μαθητές άνω των 15 ετών και γυναίκες για την οικονομική ενίσχυση των Τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Η Διοικούσα Επιτροπή ενημερώνει ότι ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. μεταξύ του Ολυμπιακού Β. και της Ανάληψης Βόλου, μετά από σύμφωνη γνώμη και των δυο ομάδων θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στο Ε.Α.Κ. Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις