Τραυματίες Αλαμάνης και Παπαϊωάννου στον Ολυμπιακό Β.

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι (15/10, 16.00) με τον Αστέρα στην Ιτέα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Κώστας Μπράτσος, ως πρώτος προπονητής πλέον της ομάδας, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ζιώγα, δούλεψε αυτή την εβδομάδα με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή, πειθαρχημένη και με τη σοβαρότητα που απαιτείται, προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς στην Ιτέα.
Δύο ποδοσφαιριστές δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και συγκεκριμένα οι Κώστας Αλαμάνης και Σεραφείμ Παπαϊωάννου. Αμφότεροι αναμένεται να μην ακολουθήσουν την αποστολή στην Ιτέα, καθώς δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.
Ο στρατευμένος Γρηγόρης Ευθυμιάδης γυμνάστηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Στέφανος Βαρούχας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με το Βελούχι, αναμένεται να παίξει στο βασικό σχήμα.
Σήμερα Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί και στη συνέχεια ο Κώστας Μπράτσος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αυθημερόν την Κυριακή για την Ιτέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις