Τρία στα τρία για τον Βόλο ΝΠΣ, 4-1 τα Σέλλανα

Τρία στα τρία για τον Βόλο ΝΠΣ, που επικράτησε εντός έδρας με 4-1 των ΑΟ Σελλάνων για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Στάδιο Νεάπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν καλύτερη και στα δύο ημίχρονα, καταφέρνοντας να πετύχει ένα τέρμα στο πρώτο 45λεπτο και τρία στο δεύτερο.

Οι «κυανέρυθροι» πήραν προβάδισμα στο 17′ με κοντινή κεφαλιά του Ηλιόπουλου. Το 2-0 έκανε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στο 51′ ο Ντόσης, ενώ το τρίτο τέρμα πέτυχε στο 54′ και πάλι ο Ηλιόπουλος, αλλά αυτή τη φορά με κοντινό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Τα γκολ των γηπεδούχων έκλεισαν με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ του Ντεντάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στο 83′ με μακρινό σουτ του Νικολάου.

Σκόρερ: 17′, 54′ Ηλιόπουλος, 51′ Ντόσης, 66′ Ντεντάκης – 83′ Νικολάου
Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Καραγιάννης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης (53′ Ηλιάδης), Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο (56′ Ζέρης), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (71′ Μηλιώτης), Ηλιόπουλος (64′ Δεμιρτζόγλου).
ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Τζάνης, Καραγκούνης (86′ Βουτσελάς), Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος (81′ Νικολάου), Μάττας, Δανιήλ (53′ Παπαδημητρόπουλος), Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Μαρούδας (69′ Μπακρατσάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις