Δύσκολη νίκη για Ν. Μαγνησιακό, 1-0 τη Μακρινίτσα

Με το φτωχό 1-0 επικράτησε εντός έδρας ο Ν. Μαγνησιακός της Μακρινίτσας για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή Βαρτσάκη δεν επέτρεψαν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό οι ποδοσφαιριστές, σε μία ούτως ή άλλως ποιοτικά κακή αναμέτρηση…

Η κλασικότερη ευκαιρία του α’ μέρος ήταν για το Νέο Μαγνησιακό και σημειώνεται στο 10′, όταν ο Μωυσίδης από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και πλάσαρε με λόμπα σε κενή εστία. Όμως, είδε τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της Μακρινίτσας, επηρεασμένη η πορεία της κι από τον δυνατό αέρα.
Ότι στέρησε η τύχη στη φάση του 10′, το “επέστρεψε” στο 42′ όταν ποδοσφαιριστής της Μακρινίτσας, Φράγκος, στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ, είδε την μπάλα να αλλάζει πορεία κι αυτή τη φορά εξαιτίας του αέρα και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του. Σε αυτή τη φάση σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σε φάση που έγινε το 1-0. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι στο 32′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, αλλά το τέρμα του Δημητρόπουλου με κεφαλιά, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαιτητής: Βαρτσάκης
Βοηθοί: Μπασδάνη, Ζακυνθινός

Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Μαστακούλης (85′ Τζιότζιος), Χριστοδούλου, Γεωργουλάκος, Αλβανός, Λαρίσης, Πάντσιος, Φραγκούλης (65′ Τάρε), Γιαννακούρας, Μωυσίδης (65′ Παπαγεωργίου), Σουλάι (46′ Μιχαΐλοβιτς).
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Ζαγκαβιέρος, Χατζής, Ντελάκος, Μυλωνάς (65′ Σαραφίδης), Σαρακατσάνος, Φράγκος, Καλόγηρος, Αρχοντάκης, Δημητρόπουλος (68′ Πασπαλάρης), Δαμάσκος, Μεταξάς (45′ Βαρώτας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις