6ο ΓΕΛ Βόλου: Στα Γιάννενα για πρόκριση στα τελικά…

Tην ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου η πρωταθλήτρια Θεσσαλίας ομάδα μπάσκετ του 6ου ΓΕΛ Βόλου θα αντιμετωπίσει στα Ιωάννινα το 4ο ΓΕΛ Ιωαννίνων στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων. Βέβαια οι Βολιώτες μαθητές που μέχρι τώρα έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους θα υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία, αφού θα…

…ταξιδέψουν αυθημερόν στα Ιωάννινα και θα ξεκινήσουν στις 6 το πρωί, ενώ το ματς θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

 

Πάντως όλοι οι μαθητές είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι και πιστεύουν όπως τόνισαν στο  goalpost.gr πως έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στην τελική φάση. Στα Ιωάννινα θα ταξιδέψουν οι μαθητές-καλαθοσφαιριστές: Ακρίτας,Τζαλαβρέτας, Αγγελόπουλος, Γιαννουχος,Φιλίππου,Τσεκούρας,Ραχαβέλιας, Σταμάτης, Νικολάου, Μπιτζηλαίος,Τσουλούφας και Μητσάκης.

Ο προπονητής του 6ου ΓΕΛ Βόλου, καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Κώστας Κούτσικας ερωτηθείς για τον αγώνα δήλωσε στο  goalpost.gr: ” Τα παιδιά έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Πήραμε το πρωτάθλημα Θεσσαλίας και θα πρέπει να σας πω πως …τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Και από όρεξη άλλο τίποτα. Είμαστε ένα βήμα πριν τους τελικούς. Όλα είναι πιθανά. Χαλαροί χωρίς άγχος και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το όνειρο είναι κοντά…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις