Γενιτσαρίδης: «Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί»

“Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί” τόνισε στις δηλώσεις του ο Μανώλης Γενιτσαρίδης στις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της Νίκης Βόλου:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Από το πρώτο ημίχρονο, από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας μετά την ήττα που είχαμε στην πρώτη αγωνιστική. Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Θέλω να τους πω ευχαριστώ που ήταν δίπλα μας και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πάμε μπροστά και θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ. Μπήκαμε στο ημίχρονο, ηρεμήσαμε, πήραμε μια βαθιά ανάσα, ήμασταν πιο ψύχραιμοι και από τη στιγμή που μπήκε το γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα. Καταφέραμε και πήραμε μια δίκαιη νίκη πιστεύω που ήταν και πολύ καλή για την ψυχολογία μας. Έρχεται μια δύσκολη βδομάδα. Κοιτάμε πρώτα το ματς της Τετάρτης και βλέπουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις