Ξέσπασε… με “εξάρα”, στο β’ μέρος ο Σαρακηνός

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαρακηνός, που επιβλήθηκε του Πηλέα με 6-0, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του, το πρωί της Κυριακής. Όλα τα τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο β’ 45λεπτο. Πρόσωπο της αναμέτρησης για το Σαρακηνό ο Παπαστεργίου, ο οποίος…

σημείωσε τρία τέρματα, αν και πέρασε στην αναμέτρηση ως αλλαγή στο 23ο λεπτό, όταν αποχώρησε τραυματίας ο Μαστακούλης. Επίσης δύο τέρματα σημείωσε ο Ρακής ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ της αναμέτρησης.
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν κάκιστο, με πάρα πολλές διακοπές, χωρίς ρυθμό, σ’ έναν ούτως ή άλλως δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με πολλά προβλήματα. Σ’ αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντισταθούν ,παίζοντας μαζική άμυνα και ψάχνοντας μία καλή αντεπίθεση χωρίς να τα καταφέρουν.
Από τη στιγμή που σημειώθηκε το πρώτο τέρμα, στο δεύτερο ημίχρονο, επήλθε ουσιαστικά η κατάρρευση του Πηλέα, για τον οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αποχώρηση του Φώτου, λόγω τραυματισμού.
Αναλυτικότερα το 1-0 έγινε στο 55′ με κεφαλιά του Ρακή, στο 65′ το 2-0 με περιπετειώδη τρόπο, αφού μετά τη σέντρα του Κοντοβά, ο Παπαστεργίου έκανε κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, επέστρεψε όμως στον ίδιο, ο οποίος αυτή τη φορά δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.
Ο ίδιος σκόρερ ήταν και στο 70′ μετά από σέντρα του Σιδηρόπουλου, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ ο Γκάμπας στο 77′ έκανε το 4-0 από κοντά, μετά από σουτ του Ντίτσιου κι ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα.
Το 5-0 έγινε στο 82′ με προβολή του Παπαστεργίου, που πέτυχε το τρίτο προσωπικό γκολ, μετά από σέντρα του Γκάμπα και το τελικό 6-0 σημειώθηκε στο 88′ με κεφαλιά του Ρακή, όπως έχει γίνει και στο πρώτο γκολ του ίδιου παίκτη.
Σημαντικό ότι για την ομάδα του Σαρακηνού, πήραν χρόνο συμμετοχής οι Αγερώτης και Μελίσσης, δυο νεαροί ποδοσφαιριστές (γεν. 2002) που προέρχονται από τις ακαδημίες.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ντούρο, Σιδηρόπουλος (78′ Αγερώτης), Ρακής, Τσαγκαράς (75′ Μελίσσης), Τσαρδακάς, Μαστακούλης (23′ λ. τρ. Παπαστεργίου), Κοντοβάς, Καλαμάτας, Γκάμπας, Ντίτσιος
ΠΗΛΕΑΣ: Πρέζας, Χιούσι, Βαρσαμάς (72′ Μαγκανάς, 75′ λ. τρ. Αναστασόπουλος), Βαΐτσης, Φώτου (55′ λ. τρ. Μπαντής), Παπαπορφυρίου, Βαϊόπουλος (65′ Τσελεπίδης), Δεδούσης, Δημόπουλος, Θάνος, Ευθυμιάδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις