Πρώτη νίκη κι ένταση στη Σκιάθο

Πρώτη νίκη για την ομάδα της Σκιάθου που επικράτησε στην έδρα της, επί του Αίαντα Σούρπης με 2-0, έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο το νέο προπονητή, Γιώργο Καλιακούδα. Τα δύο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας τους τελικά μία νίκη που ήρθε δύσκολα και με πολύ άγχος…

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Αίας Σούρπης που ταξίδεψε στο νησί μόλις με 12 ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά έπαιζε με δέκα πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν ο Μανίκας τραυματίστηκε κι απλά παρέμενε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε πραγματοποιηθεί η μοναδική διαθέσιμη αλλαγή.
Οι δυο ομάδες είχαν από μια προσπάθεια να σταματά στο αντίπαλο δοκάρι, αρχικά στο 15′ για τους φιλοξενούμενους με πλασέ του Δημητρίου και στο 30′ για τους φιλοξενούμενους σε σουτ του Νασιάκου κι αφού προηγουμένως η μπάλα κόντραρε σε ποδοσφαιριστή της Σούρπης.
Ένταση υπήρξε στο 42ο λεπτό μετά από υπόδειξη της πρώτης βοηθού κας Μπέλλου, η οποία κατά τους γηπεδούχους αρχικά υπέδειξε πέναλτι, ενώ στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφαση της και υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής.
Η ένταση συνεχίστηκε και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τους διαιτητές να ζητούν Αστυνομική συνδρομή για να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η έναρξη του β’ μέρους να καθυστερήσει για περίπου 10 λεπτά.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 68′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντένις Πρίφτη, που από θέση αριστερά έστειλε τη μπάλα διαγώνια στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας του Χαλάτση. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μαλακός με πλασέ στο 80′.
Με τους Μαλάκο και Χισάι άλλες δυο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, με Δημητρίου και Κατσαβριά που έστειλε τη μπλα με σουτ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων της Σκιάθου, απείλησαν οι φιλοξενούμενοι.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Ελ. Πριφτι, Πρέγκου (70′ Φιλιππούλης), Τουρναβίτης, Χρυσάνθης, Νασιάκος, Σαρρής (55′ Ντ. Πρίφτι), Μαλάκος, Τάσος, Χισάι (75′ Γραβάνης), Ζαρίφης (85′ Τσάκα)
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Μπούρας, Πλαβός, Κραβαρίτης, Παπανικολόπουλος, Χειλάς, Δημητρίου, Ξηροκώστας (46′ Καράγγελος), Σιαμέτης, Κατσαβριάς, Μακανίκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις