”Πέταξε” άλλους δύο βαθμούς στην Ιτέα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάζεται αναποτελεσματικός στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς μετά την ήττα με 1-0 από το Βελούχι, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Ιτέας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Κώστα Μπράτσου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν κάποια από αυτές να τη μετουσιώσουν σε γκολ, με αποτέλεσμα να μην πάρουν για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Ιτέας για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος
Ο Ολυμπιακός Βόλου δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να τα καταφέρνει, αν και σε πολλές περιπτώσεις «άγγιξε» το γκολ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο κατάφεραν να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη.
Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 31′. Ο Θέος έπαιξε το ένα-δύο με τον Καράμπελα και βρέθηκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα της Ιτέας. Στη συνέχεια της φάσης τη μπάλα απομάκρυναν οι αμυνόμενοι των γηπεδούχων.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Θέος επιχείρησε νέο σουτ από κοντά, το οποίο πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μάντζαρη. Ο Αστέρας απάντησε στο 38′ με τον Πανάκη, ο οποίος δοκίμασε να νικήσει τον Καραγκιολίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως, ο τερματοφύλακας τον «ερυθρόλευκων» απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 39′ το κοντινό σουτ του Γεωργουσόπουλου, δεν ανησύχησε τον Καραγκιολίδη, που μπλόκαρε άνετα την μπάλα, ενώ στο 43′ ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Κοντογιώργος τράβηξε τη φανέλα του Θέου εντός περιοχής. Στο επόμενο λεπτό, ο Θέος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, με τον Μάντζαρη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.

Χωρίς τέρματα και το δεύτερο ημίχρονο
Ο Αστέρας Ιτέας ανέβηκε αγωνιστικά στο δεύτερο μέρος, χωρίς να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του συνέχισε να σπαταλά τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονταν.
Στο 47′ ο Κόκκας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Καράμπελας έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Μάντζαρης βούτηξε στη δεξιά του γωνία, αποκρούοντας σωτήρια. Στο 51′ ο Αντωνίου πάσαρε στον Αλεξίου, ο οποίος σούταρε από κοντά, με τον Καραγκιολίδη να διώχνει προσωρινά με τα πόδια, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Αντωνίου πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καραμπάς έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, με τον Καράμπελα να πιάνει το γυριστό σου και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 70′ ο Σεχολάρι έβγαλε παράλληλη από τα αριστερά, αλλά ο Βαρούχας δεν πρόλαβε προ κενής εστίας να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά από τρία λεπτά το σουτ, που επιχείρησε ο Βαρούχας από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ, έπειτα από ωραίο στρώσιμο του Δ. Κόκα.

Κίτρινες: 44′ Κοντογιώργος, 87′ Σεΐτι, 90’+4′ Μάντζαρης – 74′ Καραμπάς
Διαιτητής: Φωτόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Καραγιαννίδης, Κασιμάτης (Αθηνών).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Μάντζαρης, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Κοντογιώργος, Πανάκης, Μπόγκντανι (26′ Χαλαστάνης), Α. Τοπούζι (72′ Μ. Τοπούζι), Χαραλαμπίδης (67′ Σεΐτι), Γεωργουσόπουλος (84′ Δαμιανός), Αντωνίου, Αλεξίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Α. Κόκας (78′ Γελαδάρης), Καραμπάς, Τόσκας, Κραγιόπουλος, Δ. Κόκας, Βασίλιεβιτς, Καράμπελας (69′ Σκανδάλης), Σεχολάρι, Θέος (56′ Σέττος), Βαρούχας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις