Συνέχισε το εντός έδρας νικηφόρο σερί του ο Πρωτεσίλαος

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Πρωτεσίλαος συνέχισε το εντός έδρας νικηφόρο σερί του, πετυχαίνοντας και πάλι πολλά τέρματα εις βάρος του Άνθιμου Γαζή, αυτή τη φορά, επί του οποίου επιβλήθηκε με 5-2 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για την ομάδα του Θανάση Μπίλη που θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο σκορ…

ένα οκτάλεπτο διάστημα εξαιρετικής αποδόσεις ήταν αρκετό να αποφέρει τα τέσσερα, από τα πέντε γκολ που σημείωσε ο Πρωτεσίλαος.
Το σκορ άνοιξε στο 29′ ο Παπαδόπουλος με πλασέ κάνοντας το 1-0 και στο 31′ ο Βαλωτής από σέντρα του Παναγιώτου πέτυχε το 2-0. Στο 33′ ο Παναγιώτου έγινε σκόρερ, αφού με πλασέ έκανε το 3-0 για να πάρει τη σκυτάλη του σκοραρίσματος στο 37′ ο Μιχόπουλος, που με “φωτοβολίδα” από τα 40 μέτρα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με το οποίο ολκηρώθηκε το α΄ημίχρονο.
Στο 50′ είχαμε κάθετο δοκάρι του Κ. Κόρκου, ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε και σημάδεψε την κάθετη δοκό.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 58′ σε 4-1 με πλασε του Μακογιάννη. Στο 72′ ο Παπαδόπουλος με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1 για του γηπεδούχους και στο 78′ διαμορφώθηκε το 5-2 με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Κίτσα.
Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από Παπαδόπουλο και Βαλωτή στο β’ μέρος για τους γηπεδούχους.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ι. Λάμπος (72′ Χριστοδούλου), Λεϊμονής, (60′ Μαρικλέν), Μιχόπουλος, Χασιώτης (55′ Σιαμανίκος), Σούδης, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Βαλωτής, Α. Λάμπος, Παπαδόπουλος
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαρίφης, Ξηροφώτος, (46′ Σαραφίδης), Αλεξίου, (46′ Τζήμας), Γούτσιος (70′ Μπόγιαν), Μυλωνάς, Κωστάκης, Λάσκος, Παπαδόπουλος, Μπακογιάννης, Κίτσας, Δημόπουλος (46′ Τσατσαρώνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις