Γλύτωσε το “σοκ”… νίκησε δίκαια ο Θησέας

Συνέχισε το νικηφόρο σερί ο Θησέας παραμένοντας, στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από την εκτός έδρας νίκη επί της Αγίας Παρασκευής με σκορ 1-2, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο α’ ημίχρονο της αναμέτρησης. Η ομάδα της Αγριάς ήταν καλύτερη κι έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο δημιουργικά, αλλά έχοντας πολύ άσχημη απόδοση σε ότι αφορά τα τελειώματα, καθώς οι παίκτες του Κώστα Παπαστεργίου ήταν ιδιαίτερα άστοχοι…

Την αδυναμία να σκοράρουν οι αντίπαλοί τους, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι στις καθυστερήσεις του αγώνα δύο φορές βρέθηκαν πολύ κοντά να πετύχουν την ισοφάριση, γεγονός που θα αποτελούσε το απόλυτο “σοκ” για τους φιλοξενούμενους.
Το σκορ άνοιξε στο 14′ με σουτ “κεραυνό” του Κοτζάθανάση έξω από την περιοχή.
Ακολούθησε η ισοφάριση σε 1-1 για την Αγία Παρασκευή στο 32′, με κεφαλιά του Τρίμη, όταν η μπάλα ήρθε πάνω του μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Μπράνου. Το 1-2 διαμορφώθηκε από τον Αραμπατζή, με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 38′.
Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με χαρακτηριστικές στο 50′ τετ α τετ του Βλάχου που έστειλε τη μπλα στον πεσμένο τερματοφύλακα Τσιτσιρίκο, στο 65′ προσπάθεια του Γκουγκούδη έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής, όπως έγινε και στο 70′ σε πλασέ του Αραμπατζή. Επίσης σε σουτ του Μίλτου και του Αραμπατζή και πάλι την τελευταία στιγμή απέκρουσε ο Τσιτσιρίκος κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι.
Οι απαντήσεις στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων ήρθαν για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Κάτσαγεωργίου δεν κατάφερε να σκοράρει σε δύο πολύ καλές στιγμές που του δόθηκαν, με πιο χαρακτηριστική την τελευταία (92′) όταν έγινε παράλληλη σέντρα κι εκείνος έκανε την προβολή χωρίς να προλάβει να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, η οποία κατέληξε άουτ.
Στο 94′ ο Μαρμαρινός βρέθηκε σε εξαιρετική θέση και μόνος στο ύψος της περιοχής έχοντας την δυνατότητα να πλασάρει διαγώνια σε σχεδόν άδεια εστία, αυτός όμως επέλεξε το δύσκολο, αφού σούταρε στη γωνία που κάλυπτε ο τερματοφύλακας του Θησέα, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ, από το κάθετο δοκάρι.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Σιγάλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70΄.
Ο τερματοφύλακας Μπράνος που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Αγίας Παρασκευής (ήταν και στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών της) έκανε σήμερα ντεμπούτο με τη φανέλα του Θησέα.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κλώθος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Τσίλογλου (48′ Λιάτσικος), Κούκιος (68′ Σαμαράς), Χαζημητροφάνης, Καραγιάννης, Τρίμης (65′ Μαρμαρινός), Μπόλης (63΄ Κατσαγεωργίου)
ΘΗΣΕΑΣ: Μπράνος, Ρουκάς, Αναστασίου, Γαρυφάλλου, Μοράλες, Καραλόπουλος (35′ λ τρ Γιαννούλας), Ισά (61′ Μερμύγκης), Γκουγκούδης, Βλάχος (61′ Μίλτος), Γκοτζαθανάσης, Αραμπατζής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις