Πέρασε με νίκη από το Καρπενήσι ο Γ.Σ. Αλμυρού

«Δύο στα δύο» για τον Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» έφυγαν με το «διπλό» από το Καρπενήσι, επικρατώντας με 1-2 του Βελουχίου. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, μετά την ευρεία νίκη της περασμένης αγωνιστικής με τον Οπούντιο Μαρτίνου (4-1), πέτυχε μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της.

Το Βελούχι σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε πιο επιθετικά δείχνοντας, δημιουργώντας παράλληλα και ευκαιρίες και δίνοντας τις προϋποθέσεις να γίνει ένα ανοιχτό ματς.
Ο ΑΠΟΚ έχασε σημαντική στιγμή στο 23′ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Γιάννης Κακκάβας στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Χάρης Ζαραβέλης με εξ επαφής κεφαλιά έστειλε την μπάλα από κοντά μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Άγγελου Σταυράκη.
Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο 20λεπτο του α’ μέρος έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό του ματς προηγήθηκαν και έκαναν και δυο τρεις ακόμη ευκαιρίες, προσπαθώντας να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι του Αλμυρού άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό όταν μετά την πάσα του Στέλιου Αλεξανδρή ο Κώστας Κιπτίου με σουτ στην δεξιά γωνία του Γιώργου Λαμπρόπουλου από μακρινή απόσταση έκανε το 0-1.
Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 4 λεπτά όταν ο Λευτέρης Γιαουπλάρι χτύπησε στο κεφάλι και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα βρέθηκε και εντός του αγωνιστικού χώρου ασθενοφόρο. Ο δυναμικός μέσος του ΑΠΟΚ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.
Ο ΑΠΟΚ στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να γίνει επιθετικός και να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Ωστόσο σε καμία στιγμή δεν παράτησε το ματς και ακόμη και στο 0-2 προσπάθησε για την ανατροπή στα τελευταία λεπτά με τον δείκτη του σκορ να κλείνει στο 1-2.
Ο Αλμυρός έκανε σωστή διαχείριση του ματς, έδωσε περισσότερους χώρους στον αντίπαλο και μέσα από οργανωμένες κυρίως επιθέσεις επεδίωξε ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 81ο λεπτό.
Ο Αλμυρός έφτασε στο 0-2 στο 81ο λεπτό όταν ο Παναγιώτης Κοντοβάς σέντραρε από τα δεξιά και ο Κώστας Κιπτίου από κοντά με σουτ στην αριστερή γωνία των γηπεδούχων πραγματοποίησε το 0-2.
Οι Καρπενησιώτες ξεπέρασαν άμεσα την ψυχρολουσία του 0-2 και 3 λεπτά αργότερα μπήκαν ξανά στο ματς. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος έκανε έξοχη προσπάθεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Γιάννη Κακκάβα, που προ κενής εστίας με σουτ μείωσε στο τελικό 1-2.
Διαιτητής: Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Λυσάρης (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Σιάτρας, Ζαραβέλης, Βαρότσης, Σαββίδης
ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Λάππας Ν., Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Βαρότσης (77′ Λέρης), Μπακαλίδης, Κακάβας, Λάππας Ι.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κόκκας, Σαββίδης, Κιπτίου (90′ Χολέβας), Αλεξανδρής, Φλίγκος (92′ Βούλγαρης), Νάκας (64′ λ.τρ. Θωμαϊδης), Κοντοβάς (82′ Τσιάτσιος).

Πηγή: evrytaniasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις