ΒΟΜΒΑ: Αποχωρεί από τον Απόλλωνα η οικογένεια Μονεμβασιώτη!


Μοιράσου το άρθρο

Βόμβα στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια Μονεμβασιώτη κάνει γνωστό πως αποχωρεί από την ομάδα καθώς απέτυχε και αναφέρει πως είναι στη διαδικασία ανεύρεσης της διάδοχης κατάστασης.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση η ΠΑΕ αναλαμβάνει την ευθύνη για τον καταρτισμό του ρόστερ και τις επιλογές στο τεχνικό επιτελείο, αναφερόμενη προφανώς στην άστοχη επιλογή του Γιώργου Κασναφέρη, ενώ υποστηρίζει πως οι παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Τέλος, η διοίκηση του Απόλλωνα διαμαρτύρεται και για την διαιτησία, λέγοντας πως ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος άφησε μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων αντί για… δεκαπέντε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

Είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά ότι υπάρχουν ομάδες, οι οποίες προστατεύονται. Στις ομάδες αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Κέρκυρας. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε μια –κατά τ’ άλλα- άριστη διαιτησία από τον κ. Καλογερόπουλου, ο οποίος προχώρησε στην ορθή αποβολή ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας, την οποία όμως έπρεπε να υποδείξει σε προγενέστερο χρόνο και όχι καθ’ υπόδειξη του 4ου διαιτητή, ο οποίος εν τέλει ήταν αυτός που απέβαλε τον παίκτη.

Ο «άριστος» λοιπόν αυτός διαιτητής δεν είδε –γιατί δεν ήθελε να δει- τα 15 λεπτά καθυστέρησης που έκανε η ομάδα του κ. Βοσνιάδη.

Οι κύριοι της διαιτησίας μπορούν να δουν το βίντεο του αγώνα εάν φυσικά θέλουν να ασχοληθούν με τον Απόλλωνα και τα παράπονά του. Θα δουν έναν άριστο –κατά τα λοιπά- διαιτητή να προσφέρει 15 λεπτά… λιγότερο αγώνα στην αντίπαλη ομάδα, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Ο διαιτητής υπέδειξε μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεις, όσος δηλαδή ήταν ο χρόνος για τις αλλαγές που έγιναν.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναγνωρίζοντας την αποτυχία της να φτιάξει ομάδα καλύτερη από τις προστατευόμενες, δηλώνει ότι μετά τον αγώνα με την Ξάνθη την προσεχή Κυριακή θα υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές στην ομάδα μας. 

Παράλληλα δηλώνουμε ότι έχουμε την αποκλειστική ευθύνη της πολύ κακής εικόνας της ομάδας με τις λανθασμένες επιλογές που έχουμε κάνει τόσο σε συνεργάτες όσο και σε ποδοσφαιριστές, για τους οποίους πλέον δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.

Επίσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι από σήμερα είμαστε σε διαδικασία ανεύρεσης  διάδοχης κατάστασης καθώς πρόθεσή μας είναι να αποχωρήσουμε από τα διοικητικά του Απόλλωνα καθώς θεωρούμε ότι αποτύχαμε. 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται επαγγελματίες παράγοντες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις