Ο Μαγνησιακός νικητής στις Μικροθήβες,1-0 τον Πύρασο

Πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη για την ομάδα του Μαγνησιακού, που επικράτησε 1-0 επί του Πυράσου στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της αγωνισιτκής με βάση τη δυναμικότητα των δυο ομάδων. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Μικροθηβών, το οποίο θα χρησιμοποιεί πλέον η ομάδα της Αγχιάλου ως έδρα, καθώς στο δικό της γήπεδο γίνονται έργα ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου…

Ικανότερη στις στημένες φάσεις η ομάδα του Πυράσου, χωρίς όμως να καταφέρει ν’ απειλήσει ουσιαστικά σε κάποια από αυτές.
Πιο αθλητική η ομάδα του Μαγνησιακού, κατά διαστήματα πίεζε ψηλά και προσπάθησε να οργανώσει τις επιθέσεις της από πλάγια. Δημιούργησε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, κάτι που θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ νωρίτερα, αν ήταν πιο εύστοχοι οι ποδοσφαιριστές της και ιδιαίτερα ο Δανιλόπουλος που έδειξε εκτός φόρμας, αφού έκανε την πρώτη του εμφάνιση τη φετινή χρονιά, καθώς ως τώρα “κουβαλούσε” τιμωρία από την προηγούμενη σεζόν. Έτσι ο δεινός σκόρερ δεν κατάφερε να “τελειώσει” τρεις ευκαιρίες τις οποίες σε άλλη περίπτωση εύκολα θα έχει μετατρέψει σε γκολ.
Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για φάση στο 67′, όταν μετά από κόρνερ του Προβιά, η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Πυράσου και οδηγήθηκε στην εστία του Τσιλίγκου, με τον επόπτη αρχικά να κινείται προς τη σέντρα καταλογίζοντας γκολ, σε δευτερόλεπτα όμως άλλαξε την απόφασή του, δείχνοντας να συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά.
Επιπλέον, πολύ έντονες διαμαρτυρίες υπάρχουν και για φάση στο πρώτο ημίχρονο, στην οποία ο Δανιλόπουλος βγήκε τετ α τετ κι ευρισκόμενος σε προφανή θέση για γκολ ανατράπηκε από τον Γκίνη με τον διαιτητή, ωστόσο, να δείχνει την κίτρινη και όχι την κόκκινη κάρτα, όπως ισχυρίζονται οι φιλοξενούμενοι ότι θα έπρεπε να γίνει, σε μία φάση ξεκάθαρη κατά την άποψή τους.
Το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, όταν καταλογίστηκε φάουλ στην αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής του Πυράσου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιάρος που έστειλε την μπάλα με πορεία προς το τέρμα, αυτή έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιλίγκου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Έτσι σημειώθηκε το νικητήριο γκολ για τον Μαγνησιακό που συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία, μετρώντας τρεις νίκες, σε τέσσερις αναμετρήσεις.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Μαγιόγλου (70′ Δαμάσκος), Στεργίου, Γκίνης, Τσορμπαντζής, Δ. Τσάμης, Μπασδάνης, Ίμπρα, Σιώμος, Ζαχαράκης, Φούκης.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Οικονόμου, Τσένα, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Δεμίρης (55′ λ.τρ. Βασιλείου), Λιάρος, Δανιλόπουλος (80′ Θεοδωρόπουλος), Μάιπας (93′ Πανόπουλος), Χατζητρακόσιας (70′ Τσιάνος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις